Vestergade 28, 6690 Gørding
Villa

FANTASTISK LANDSTED MED 743 M2 UDHUSBYGNINGER

I kort afstand til byskiltet i Gørding, finder man dette fantastiske hjem. Her er der masser af muligheder, uanset om du har brug for plads til: Heste, erhverv eller bilmekanik. Ideel for den pladskrævende familie, der drømmer om fred og ro, i den skønneste natur. Beliggenheden er ideel for børnefamilien, da børn i alle aldre nemt kan færdes til/fra skolen. 

Villaen gennemgik en gennemgribende renovering i 2004, hvor bl.a. tag og vinduer blev skiftet – der er desuden etableret gulvvarme i hele stuehuset. Udhusbygningerne har for sælger haft mange funktioner. Her er dobbelt garage, som er praktisk i hverdagen. Dertil er der kontor, køkken, kunde-W.C. og gildesal. Kun fantasien sætter grænser!

Villaen har en god indretning. Fra entréen finder man 3 store værelser. Perfekt til børn i alle aldre – her bliver pladsen aldrig trang.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, her kan udsynet til den skønne have og terrasse nydes. Dertil sikrer det gennemgående lysindfald, at man har et lyst og indbydende rum, hvor hele familien kan samles om madlavningen.

Badeværelset fremtræder i tidløse materialer. Her er masser af plads, på trods af at der er både bruseniche og spabad. Ideelt til den kvalitetsbevidste køber, der drømmer om lidt luksus i hverdagen.

I naturlig forbindelse med køkkenet, finder man 2 store opholdsstuer. Her er ligeledes direkte udgang til den fantastiske terrasse. Stuerne er møbleringsvenlige og indbydende. Her er god plads, når fredagshyggen skal nydes.

Et unikt hjem med mange muligheder, som ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid! Kontakt os allerede i dag for mere information! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

1.998.000 kr.
Vestergade 28, 6690 Gørding


Yderligere detaljer
Pris 1.998.000 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.088 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.644 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.613 kr.