Vestergade 17, 6690 Gørding
Villa

PERFEKT FØRSTEGANGSKØB

Fra villaens placering er der mulighed for at børnene selv kan komme til og fra skole, da der går stisystemer hele vejen.

Derudover er der ikke langt ned til "Verdensskoven" – her er rig mulighed for at løbe, gå ture med hunden eller andet. Gørding er kendt for sit utroligt gode lokalsamfund – alle hjælper hinanden.

Villaen har tilhørende en nem og overkommelig have, her er god plads til at børnene kan brænde man masse krudt af.

Villaens entre har god plads til fodtøj samt overtøj. Her går trappen bl.a. også op til 1. salen. Bevæger man sig længere ind i villaen bliver man mødt af det åbne køkken, her er god plads til madlavningen, eller et spisebord. I en naturlig og åben forbindelse herfra indtager man stuen/spisestuen. Stuen er møbleringsvenlig og byder op til en masse hyggelige stunder.

Fra køkkenets placering er der endnu en entre, her er villaens ene toilet at finde samt bryggerset. Bryggerset er rummeligt og har god plads til tøjvasken

Bevæger man sig op af villaens trappe til 1. salen, kommer man op til en lang gang som fører til hhv. 2 gode værelser samt et godt badeværelse. Badeværelset rummer en separat bruseniche samt god gulvplads. Forenden af gangen har man soveværelset som har god skabsplads.

ejendrøm glæder sig til at byde jer indenfor! Vi ses


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

648.000 kr.
Vestergade 17, 6690 Gørding


Yderligere detaljer
Pris 648.000 kr.
Udbetaling 35.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.224 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 2.481 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 2.150 kr.