Solgt
Vestergårdsvej 8B, 6731 Tjæreborg
Rækkehus

SOLGT PÅ 123 DAGE

Unik villalejlighed centralt i Tjæreborg i det gamle missionshus! 


Nu kan I glæde jer til at flytte ind i et stykke historie, på absolut topbeliggenhed i dejlige Tjæreborg, her kan I glæde jer til en lys, velholdt og indflytningsklar villalejlighed, som byder på den perfekte kombination af praktik, sjæl, charme og det moderne. 

Ejendommen fungerede oprindeligt som Tjæreborgs gamle missionshus, men blev senere hen opdelt i to ideelle anpartslejligheder. Til ejendommen hører en dejlig grund med gode parkeringsmuligheder til både en selv, men også gæster. Derudover egen privat gårdhave lige udenfor døren, dertil et mindre fælles græsareal lang tilbygningen. Lejligheden er tidligere blevet omfattende renoveret og fremstår i dag meget pæn og tidsløs. Dertil fremstår ejendommen enormt velholdt, hvor man har været flere ting efter, bl.a. er alle vinduer og hoveddør i 8B blevet slebet ned af maskinsnedker og derefter malet. 

Boligens bedste rum er uden tvivl det åbne opholdsrum, som danner de perfekte rammer for mange gode stunder, her strømmer der solstråler ind dagen lang og man kan kun glæde sig til, at lave mad i det fine og åbne køkken, imens gæsterne følger med fra spisebordet.  Her kan man glæde sig til et varmt og charmerende rum med god højde til loftet, pæne plankegulve og et flot gråt køkken med både god skabs, og bordplads. 

Når man bevæger sig rundt i den fine bolig, vil man blive mødt af en god rød tråd i stilen, som er tro mod det oprindelig hus, her den perfekte blanding af det rustikke charmerende med det nye. Dørene er bl.a. med klassiske fyldninger og harmonerer perfekt med de flotte gulve, fritliggende bjælker og store vinduespartier. 

Lejligheden byder  foruden opholdsrummet på et badeværelse og tre soveværelse, hvoraf man har alle værelser samlet på  1. salen med et stort repos, som kan indrettes til det perfekte lille hjemmekontor. 

Lejligheden er uden tvivl et oplevelse for sig selv, men ligeledes kan man glæde sig til de skønne omkringliggende omgivelser, her den hyggelige lukket gårdhave, som vender perfekt med aftensol. Beliggenheden er også i top, da man her er i gåafstand til alt  via. fortov, her indkøb, skole, sport, tog/bus direkte til Esbjerg station og meget mere. 

Snyd jer ikke selv for denne boligoplevelse, vi glæder os til at vise og fortælle meget mere!  

Ejendommen er solgt
Vestergårdsvej 8B, 6731 Tjæreborg