Vester Terplingvej 10, Terpling, 6752 Glejbjerg
Villa

BRUG FOR FRED OG RO?

Drømmer du om at realisere dig selv, og være i ét med naturen? Så er Vester Terplingvej 10 helt sikkert noget for dig. Her får du et flot renoveret hjem, hvor man nøjsomt har tænkt over hver en detalje. Dertil er der en smuk natur i baghaven, og gode udhusbygninger med et utal af muligheder!

Nuværende ejer har gennemrenoveret stuehuset, hvor bl.a. Vinduer og tag er skiftet. Det betyder med andre ord, at du i dag kan overtage dette indflytningsklare hjem, når det passer dig!

Villaen har kun ca. 2 km. til Glejbjerg, som både har skole og indkøb. Derudover er det utrolig nemt at komme til/fra motorvejen, så du nemt kan komme på arbejde.

Indretningen er uden spildplads. Her er entréen bindeleddet til hhv. stueplan og 1. sal.

Stueplanen var en del af den store renovering, hvor der her blev lagt gulvvarme overalt. I stueplanen finder man et stort og åbent køkken/alrum. Her er et fantastisk gennemgående lysindfald, der sikrer at natur og lys bliver i ét med hjemmet. Her er samtidig direkte udgang til haven og terrassen.

Badeværelset er et kapitel for sig. Her er masser af plads til den store familie, med både badekar og bruseniche. Badeværelset fremtræder utrolig velholdt og i tidløse materialer. 

I det oprindelige staldbygning, er der ligeledes inddraget til beboelse. Denne del har ikke fået samme gennemgribende renovering, men tillader en masse billige og brugbare m2. 

1. salen har i alt 3 store børneværelser samt soveværelse. Her er loft til kip, der sikrer en følelse af rummelighed. Hele spærkonstruktionen er skiftet, da det flotte tegltag blev pålagt.

I udhusbygninger er der gode opbevaringsmuligheder. Her finder man også fyrrummet, hvor pillefyret sørger for stabil og billig varme til boligen. De resterende udhusbygninger er ideel for parret, der drømmer om mindre dyrehold og bilmekanik. 

ejendrøm er klar til fremvise, når du har tid, så kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.398.000 kr.
Vester Terplingvej 10, Terpling, 6752 Glejbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.398.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.802 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.363 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.643 kr.