Vejrup Storegade 44, Vejrup, 6740 Bramming
Villa

PRISVENLIG VILLA

I hjertet af Vejrup, finder man denne velrenoverede villa. Hele villaen har fået vinduer og tag skiftet i 2001. Mens der ligeledes indvendigt er foretaget mange gennemgribende moderniseringer. 

Vejrup er et hyggeligt lokalsamfund hvor nærvær og sammenhold er nøgleordene. Byen byder på mange gode faciliteter med bl.a. Indkøb, skole, fritidscenter og børnehave. Dertil er der kort afstand til motorvejsafkørslen, der gør afstanden til hhv. Esbjerg og Vejen perfekt for pendleren.

Villaen har en nem og overkommelig have, hvortil man finder 2 skønne udestuer. Her kan sommeraftenerne nydes i fulde drag. Tilhørende villaen finder man en isoleret garage med elport. Her kan bilen holde tørt og godt hen over vinteren.

Indretningen byder på minimal spildplads. Bryggerset er det første rum man møder. Her er masser af plads til praktiske gøremål. Samtidig er bryggerset bindeleddet til hhv. 1. salen.

Badeværelset har gulvvarme og bruseniche, og blev ligeledes renoveret i 2001. Badeværelset fremtræder i lyse og tidløse materialer.

"Hjertet" er det lyse køkken fra 2017, ligeledes med gulvvarme. Køkkenet har et lyst og moderne ydre, der falder i rød tråd med nutidens trend. I naturlig forbindelse med køkkenet, finder man opholdsstuen. Stuen er møbleringsvenlig og hyggelig. Her er plads til hele familien, når tilværelsen skal nydes.

Soveværelset har faste skabe og masser af gulvplads. Ligledes et lyst og indbydende rum, i det hyggelige hjem.

1. salen er gode diisponible rum, men ej godkendt til beboelse. Her er gode opbevaringsmuligheder, samt mulighed for et kontor eller lignende. 

ejendrøm glæder sig til at vise dig huset, så kontakt os i dag – så er vi klar!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

798.000 kr.
Vejrup Storegade 44, Vejrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 798.000 kr.
Udbetaling 40.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.202 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.069 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 2.653 kr.