Solgt
Vejrup Storegade 16, Vejrup, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 61 DAGE!! LIGNENDE SØGES

I hjertet af Vejrup, finder man denne prisvenlige villa som er indflytningsklar. Her er plads til familien, da man får i alt 3 værelser samt soveværelse. 

Vejrup er et hyggeligt lokalsamfund hvor nærvær og sammenhold er nøgleordene. Byen byder på mange gode faciliteter med bl.a. Indkøb, skole, fritidscenter og børnehave. Dertil er der kort afstand til motorvejsafkørslen, der gør afstanden til hhv. Esbjerg og Vejen perfekt for pendleren.

Villaen har en nem og overkommelig have. Her kan sommer nydes i fulde drag. 

Indretningen byder på minimal spildplads. Entréen er det første rum man møder. Herfra er villaens bryggers som er fra ca. 2006 her er masser af plads til praktiske gøremål.

Videre er et funktionelt køkken hvor der er plads til madlavningen, har man et ønske om køkken/alrum kunne man nedlægge væggen indtil stuen og lave et stort køkken/alrum og stue ud i et. Stuen er hyggelig og møblering venlig og med brændeovn. 

Fra køkkenet finder man et fint værelse som også kan anvendes til soveværelse, hvis man har et ønske om en forældre og børneafdeling. Videre er et lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. 

1. salen byder på 2 gode værelser samt et fint soveværelse. 

ejendrøm glæder sig til at vise dig huset, så kontakt os i dag – så er vi klar!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Vejrup Storegade 16, Vejrup, 6740 Bramming