Solgt
Vardevej 10, 6818 Årre
Landbrug

SOLGT PÅ 3,5 MÅNED!

I smørhullet mellem Bramming, Varde og Esbjerg finder man dette smukke landsted. Her er naturen i højsædet, og tilværelsen kan derfor for alvor nydes. Allerede fra indkørsel får man en helt idyllisk fornemmelse – en oplevelse som skal opleves!

Ejendommen har plads til den store børnefamilie. Og byder på: stor entré, herfra er fordelingsgangen hvor du finder 4 gode børneværelser, et badeværelse med bruseniche samt et fint soveværelse. 

Ydermere er køkken/alrum og stue i åbent forbindelse, her for du et stort rum hvor der er plads til hele familien, når der skal holdes fødselsdage. Har man brug for mere plads, så kan med udnytte 1 salen eller evt. lave loft til kip. 

Tilhørende ejendommen er nogle gode udhusbygniger med mange muligheder. Sælger anvender dem i dag til garage/værksted, fyrrum samt en rigtig hyggelig gildesal. Man kunne også lave gildesalen om til stald eller lign. 

Ydermere er der 4,9 hektar jord med til ejendommen som ligger lige rundt om ejendommen. 

Så vil du på landet, hvor der er muligheder for at sætte det sidste præg og få noget jord? Så er Vardevej 10 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Vardevej 10, 6818 Årre