Varde Landevej 37, Haltrup, 6800 Varde
Fritidslandbrug

IMPONERENDE LANDSTED MED EGEN SKOV OG SØ

Bag den smukke allé finder man et stort og rummeligt hjem, hvor alting løbende er moderniseret. Her er fred, ro og nærvær nogle af nøgleordene, som omfavner dette fantastiske hjem. Villaen har en fremragende beliggenhed for pendleren, der ønsker kort afstand til jobbet i hhv. Varde, Esbjerg eller Grindsted. Med andre ord har du alt inden for rækkevidde.

Villaen har siden 1994 gennemgået mange store moderniseringer, så man i dag får et lyst og moderne hjem, som vil behage selv den kræsne køber. Dertil indbyder naturen og området til mange gåture, jagt eller lignende.

Tilhørende villaen er der i 2013 opført en stor og lækker garage på 120 m2. Her er der dobbelt garage med elporte, samt et stort disponibelt rum. Her er mulighed for liberalt erhverv, gildesal mv. På 1. salen er der lavet 2 store disponible rum, som har huset familiens teenagere.

I stuehuset mødes man af en stor entré/bryggers. Her er masser af plads til den pladskrævende familie. I naturlig forbindelse hertil, er der et stort og lyst badeværelse med spabad og bruseniche.

Hjemmets "hjerte" er det åbne og skønne køkken/alrum. Her er de bedste forudsætninger for at samles, når madlavningen skal klares. Køkkenet fremtræder velholdt og tidløse materialer. I åben og naturlig forbindelse hertil, er der direkte adgang til opholdsstuen. Her sikrer de mange vinduer at man har et utroligt lysindfald. Dertil er der mulighed for at indtage terrassen, og samtidig nyde udsigten til haven og naturen.

Ydermere er der en god forældreafdeling i stueplanen, som består af et rummeligt soveværelse m. faste skabe. En god mulighed for at holde børn og forældre opdelt.

1. salen har en stor repos/aktivitetsrum, som er perfekt til ungernes videospil, leg mv. Dertil er der 3 store værelser, som er afskåret fra resten af villaen. Her er tale om den perfekte børneafdeling!

ejendrøm byder jer velkommen til en unik naturoplevelse i et hjem med masser af plads til familie, erhverv og nærvær. Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

2.698.000 kr.
Varde Landevej 37, Haltrup, 6800 Varde


Yderligere detaljer
Pris 2.698.000 kr.
Udbetaling 135.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.071 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 12.478 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 10.152 kr.