Solgt
Varde Hovedvej 119, Tømmerby, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 256 DAGE!

ejendrøm kan ikke få armene ned! Vi har netop fået dette skønne hjem til salg i udkanten af Bramming. Her får man et hjem hvor alting løbende er renoveret. Her mødes man af det smukke ydre, hvor tegltaget og de hvide vinduer, som alle sammen er skiftet, skaber det bedste førstehåndsindtryk.

Villaen har den smukkeste natur i baghaven, som indgyder til skønne sommeraftener, børnenes leg mv. Samtidig er man i kort afstand til Bramming, hvor der er skole, indkøb, fritidscenter og offentlig transport. En perfekt placering til børnefamilien, der samtidig ønsker let tilgang til arbejdspladsen i Bramming eller Esbjerg.

Tilhørende villaen er der en god garage med tilhørende redskabsrum. Indretningen byder på en genial planløsning, hvor det er muligt at lave et moderne forældre og børneafdeling. Fra entréen finder man et godt bryggers, samt et stort soveværelse/kontor. Der er fra entréen også direkte indgang til villaens "hjerte". Det åbne og lyse køkken/alrum, som har et dejligt gennemgående lysindfald, med direkte udgang til haven.

I naturlig forbindelse hertil er der et lyst badeværelse m. gulvvarme, samt en stor og hyggelig opholdsstue. Ens for stueetagen, er at naturen og lyset følger dig overalt.

1. salen har 2 store værelser og toilet. En god børneafdeling, hvor unger i alle aldre kan husere og lege, uden at genere resten af hjemmet. Den direkte udgang fra gæsteentréen, gør det muligt for teenageren at komme sent hjem.

Dette hjem fortjener et besøg, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning – vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

Ejendommen er solgt
Varde Hovedvej 119, Tømmerby, 6740 Bramming