Vænget 61, 6818 Årre
Villa

UNIK ARKITEKTTEGNET VILLA

I dejlige fredelige Årre ligger denne unikke arkitektegnet villa for enden af en lukket vej, hvilket vil sige at trafikken er minimal og at børnene derfor kan lege frit på gaden. Villaen er beliggende med en fantastisk udsigt udover markerne. Sælger har sammen med en nabo lejet grunden ud mod markerne. Her er plads til en masse leg, boldspil og hygge med klassekammeraterne. 

Årre er beliggende i smørhullet mellem Esbjerg, Varde og Bramming, og med kun 7 km til motorvejen E20. Årre byder på indkøbsmuligheder, dagpleje, flot nyt børnecenter med børnehave og skole (0. kl – 6 kl.). Dette er en unik mulighed, for dig der ønsker fredfyldte rammer for hele familien. 

Indretningen byder på: Indbydende entré/bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Herfra finder du villaens køkken/alrum, her er der plads til hele familien og børnene kan lave lektier mens mor eller far laver mad. I åbent forbindelse hermed er en hyggelig møbleringsvenlig stue med brændeovn. Fra stuen er der udgang til en helt fantastisk udestue fra 1999 på hele 25 m2. Udestuen er med loft til kip – her er de store vinduespartier med til at drage naturen ind i rummet. Et helt fantastisk rum som skal opleves! 

Fra køkken/alrummet finder du en fin afdeling med værelse og badeværelse med gulvvarme, bruseniche og badekar. Ydermere finder du 2 gode værelser, hvoraf det ene i dag bliver brugt som kontor. Men har man 3 børn, så er pladsen til dem. 

Villaens forældreafdeling byder på lækkert badeværelse fra 2009 med gulvvarme, bruseniche og spa. Her kan man sidde i spaen og nyde et glas vin og nyde udsigten ud over markerne. Videre er et fint soveværelse også med en udsigt samt et fint walk-in. 

Tilhørende villaen er rigtig mange hyggelig kroge og terrasser. Bl.a. kan du nyde solen næsten hele dagen i den hyggelige "gårdhave." Og herefter kan du nyde solen og ikke mindst udsigten på den lækre træterrasse mod vest. 

Så søger du en arkitekttegnet villa som ikke er lige som andres? Så er Vænget 61 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38 for en fremvisning. 


Vil du vide mere om ejendommen?

2.198.000 kr.
Vænget 61, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 2.198.000 kr.
Udbetaling 110.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.984 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.353 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.251 kr.