Solgt
Vænget 6, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 14 DAGE!

Med en beliggenhed der giver dig adgang til den fredfyldte Vestskov, samt let tilgang til skole, indkøb og fritidscenter, er dette en sand perle der virkelig kræver din opmærksomhed. Her får du et hjem, hvor selv den kræsne køber vil spærre øjnene op. Vænget 6 er for dig, der ønsker et moderne og tidløst hjem, med masser af plads til dig og hele familien.

Villaen har gennemgået mange store moderniseringer, hvilket det smukke ydre tydeligt afslører. Tag fra 2010 og vinduer fra 2003/2006 er blot nogle af de moderniseringer, som villaens senest har gennemgået. Det flotte listetag sørger for et moderne ydre, mens de vedligeholdelsesfrie vinduer sikrer minimal vedligehold. Haven er overkommelig og vestvendt, der betyder at du herfra kan nyde solen hele dagen.

Tilhørende villaen er der gode hyggekroge, samt isoleret redskabsrum. 

Indretningen er moderne, hvilket betyder at der er både voksen- og børneafdeling. Allerede ved første indtræden til det store bryggers, bliver man benovet over rummeligheden. Den pæne entré, er i naturlig harmoni med et stort vaskerum, hvor mange af hjemmets praktiske gøremål kan klares.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, som er moderniseret i 2017. Her er plads til langbordet, når hele familien er samlet. Herfra er der direkte adgang til i alt 4 store børneværelser. Alle med masser af plads, for børn i alle aldre.

I åben forbindelse til alrummet, finder man den store opholdsstue. Her kan der hygges når tv’et tændes. De mange vinduespartier i hhv. stue og alrum, sikrer et fantastisk lysindfald. Der er desuden direkte udgang fra alrummet, til den skønne terrasse.

Badeværelset er ligeledes top moderne og med gulvvarme. Her er både bruseniche og badekar, som gør det til en leg med børn.

Voksenafdelingen består af et stort soveværelse med skabsplads. Hertil et lækkert badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Perfekt afdeling, der sikrer forældrenes privatliv.

Med andre ord er dette en villa for den store familie. Her skal du ikke røre en finger, men kun flytte dine møbler ind. Så hvis du vil have et skønt hjem, med masser af plads, så kontakt ejendrøm allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Vænget 6, 6740 Bramming