NYHED
Umanakvej 3, 6715 Esbjerg N
Villa

FLOT OG INDFLYTNINGSKLAR BOLIG

SKØN familievilla i Gjesing Nord med dejligt køkken/alrum


På rolig vej finder I dette dejlige og velholdte hus på Umanakvej 3 i Esbjerg. Et hus, som sælger løbende har moderniseret, så det idag fremstår flot og indflytningsklar.

Til huset er der en stor dobbeltcarport, hvor der er god plads til bilerne, cykler osv. Haven er nem og vender godt i forhold til solen, så her er der rig mulighed for mange gode aftener.

– 3 soveværelser & lækkert badeværelse renoveret omkring 2007

– Lækkert alrum og køkken fra Designa

– Lækker og isoleret udestue

– Dobbelt carport med værksted i forlængelse

– Tag skiftet omkring 2010 samt vinduer omkring 2005

Og meget mere!

God indretning med minimal spildplads

Boligen byder på en god indretning, hvor alle kvadratmeter er veludnyttet. Her bliver man budt velkommen i det praktiske bryggers med fin plads til overtøj og sko. Herfra kommer man ind i køkkenet som er i åben forbindelse med stue/tv-stue. I forlængelse af stuen har man en indbygget udestue, som er fantastisk året rundt. En super forlængelse til de store familiearrangementer. Dertil har man 3 værelser og ét badeværelse som fremstår tidsløst og moderne. Alt i alt en super og overkommelig bolig, som er lige til at flytte ind i.

God & børnevenlig beliggenhed: 

Området byder på mange indkøbsmuligheder, grønne områder og ikke mindst en god skole. Tæt ved shopping muligheder såsom Bilka, Esbjerg Storcenter og offentlig transport. Dertil  er der super gode cykelstier der forbinder området til både indkøb, skole, daginstitutioner osv. 

ejendrøm glæder sig til at tage jer med indenfor!


Vil du vide mere om ejendommen?

1.898.000 kr.
Umanakvej 3, 6715 Esbjerg N


Yderligere detaljer
Pris 1.898.000 kr.
Udbetaling 95.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.086 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.264 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.284 kr.