Solgt
Tvilhovej 16, Katbøl, 6752 Glejbjerg
Fritidslandbrug

SOLGT PÅ 3 UGER – LIGNENDE SØGES

Vil du have fred og ro, i de smukkeste omgivelser? Så er "Katbølgaard" helt sikkert noget for dig! Med Klelund Plantage som nærmeste nabo, er dette en udsøgt mulighed, for at indfri enhver naturelskers drøm. Dertil er villaen omkranset af ca. 6.4 hektar jord, som delvis er udlagt i egen skov. Her er et utal af muligheder for gåture, eller en frisk ridetur.

Villaen er flot tilbagetrukket fra vejen, hvorfor man får en ægte "Allé" oplevelse ved første ankomst. Her får man også øjnene op for de mange muligheder, der forefindes i de omkringliggende udhusbygninger. Villaen er i dag opvarmet på et pillefyr, der samtidig sikrer et fast lavt varmeforbrug.

Her er bl.a. stor garage med 3 porte – perfekt for manden der ønsker god plads til bilen. Derudover er de to længer omdannet til værksted og hobbyrum. Hobbyrummet har i mange år været familien "værksted", med et utal af kursister. Her har alverdens kreative påfund været en del af dagligdagen. Det betyder også at de store hobbyrum har gennemgået mange store moderniseringer, hvorfor denne del uden videre kan bruges til mange forskellige formål.

I forlængelse af værkstedet og hobbyrummene er der en god hestestald. Perfekt for den bevidste hestepige, der drømmer om gode faciliteter, når hestene skal opholdes.

Villaen har en god planløsning, hvor der er masser af plads til den store familie. Entréen er bindeleddet i hjemmet, og forbinder bl.a. stueplanen med 1. salen. Ydermere er der en god fordelingsgang, hvorfra mange af hjemmets værelser kan indtages.

Her finder man 2 gode børneværelser og et rummeligt soveværelse. Værelserne er kun adskilt af et lyst badeværelse m. bruseniche. Ligeledes er der fra entréen et godt og praktisk bryggers, samt et lækkert badeværelse fra 2012. Badeværelset har både spabad, sauna og bruseniche. En luksus man sjældent ser i et moderne badeværelse.

Hjertet er det skønne køkken/alrum fra 2013. Her er de bedste arbejdsbetingelser, når madlavningen skal klares. Dette fantastiske rum har et imponerende lysindfald fra de mange vinduespartier, således naturen og udsigten kan nydes overalt. Alrummet er i åben forbindelse med opholdsstuen, som er både møbleringsvenlig og hyggelig. Her er brændeovnen desuden et godt supplement til varmeregningen. 

Til sidst er der i stueplanen yderligere et rummeligt soveværelse med faste skabe. Perfekt for familien, der ønsker at holde børn og voksne adskilt. 

Villaen har så mange detaljer, at der naturligvis også er overdækket terrasse, rundbuehaller og meget mere. Alt dette kræver et besøg, og vi er derfor klar til at fremvise, når du har tid. Kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Tvilhovej 16, Katbøl, 6752 Glejbjerg