Solgt
Tvilevej 22, Tvile, 6752 Glejbjerg
Villa

SOLGT PÅ 3,5 MÅNED!

Endelig kan vi præsentere jer for dette skønne og gennemrenoverede hjem, hvor ALT er skiftet og moderniseret i fra 2012 og frem. Her får du et hjem, hvor man kan flytte ind i morgen, og i stedet bruge tiden på at nyde tilværelsen. Villaen har en særdeles god beliggenhed for køberen der ønsker kort afstand til hhv. Esbjerg og Vejen via motorvejen, mens der samtidig er rig mulighed for en tryg tilværelsen i Glejbjerg.

Villaen har en fantastisk have med masser af plads til ungernes leg. Dertil er der gode terrasser, hvorfra udsigten og naturen kan nydes. Tilhørende er der et godt isoleret værksted fra 2017. Her er der plads til gør-det-selv-manden samt tøjvask, da der er selvstændigt vaskehus med alle faciliteter.

Indretningen i villaen byder på store og lyse rum, der allesammen fremtræder i særdeles flot stand. Fra den store entré, finder man et rummeligt soveværelse. En god forældreafdeling, hvor der er ro og plads.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, som byder på masser af skabs- og bordplads. Perfekt for den kvalitetsbevidste, der ønsker de bedste rammer, når madlavningen skal klares. Der er samtidig god plads til langbordet, når hele familien er samlet.

I åben og naturlig forbindelse til alrummet, er opholdsstuen placeret. Her er der rig mulighed for at smide sig i sofaen, og nyde tilværelsen. Dertil er der pillebrændeovn, som skaber den hyggeligste stemning.

I sammenhæng til stuen er der et lyst og dejligt badeværelse m. bruseniche og gulvvarme. Alt sammen lavet i de bedste materialer.

1. salen byder på et stort repos/aktivitetsrum, hvor der er plads til teenageren eller børnenes udskejelser. Dertil er der et stort og lyst børneværelse, som vil behage ethvert barn. En god afdeling, der gør det muligt at dele familien op.

ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Kontakt os allerede i dag for mere information! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Tvilevej 22, Tvile, 6752 Glejbjerg