Nyhed
Tvilevej 22, Tvile, 6752 Glejbjerg
Villa

INDFLYTNINGSKLAR VILLA I CYKELAFSTAND TIL GLEJBJERG

Endelig kan vi præsentere jer for dette skønne og gennemrenoverede hjem, hvor ALT er skiftet og moderniseret i fra 2012 og frem. Her får du et hjem, hvor man kan flytte ind i morgen, og i stedet bruge tiden på at nyde tilværelsen.  
 
Villaen er beliggende i cykelafstand til hyggelige Glejbjerg. Glejbjerg er et hyggeligt lokalsamfund, hvor nærvær og sammenhold er nogle af nøgleordene. Her er indkøb, skole og fritidscenter. Med andre ord; alt hvad du skal bruge i hverdagen. Dertil har Glejbjerg en særdeles attraktiv beliggenhed i forhold til motorvejen, der gør det til en leg at komme til/fra arbejdspladsen i Esbjerg eller Vejen.    
 
Villaen har en overkommelig have som indbyder til en masse leg. Tilhørende villaen er der et godt isoleret værksted fra 2017. Her er der plads til gør-det-selv-manden samt tøjvask, da der er selvstændigt vaskehus med alle faciliteter.   Indretningen i villaen byder på store og lyse rum, der allesammen fremtræder i særdeles flot stand. Fra den store entré, finder man et rummeligt soveværelse. En god forældreafdeling, hvor der er ro og plads.  
 
“Hjertet” er det åbne køkken/alrum, som byder på masser af skabs- og bordplads. Perfekt for den kvalitetsbevidste, der ønsker de bedste rammer, når madlavningen skal klares. Der er samtidig god plads til langbordet, når hele familien er samlet. I åben og naturlig forbindelse til alrummet, er opholdsstuen placeret. Her er der rig mulighed for at smide sig i sofaen, og nyde tilværelsen. Dertil er der pillebrændeovn, som skaber den hyggeligste stemning.  
 
I sammenhæng til stuen er der et lyst og dejligt badeværelse m. bruseniche og gulvvarme. Alt sammen lavet i de bedste materialer.  
 
1. salen byder på et stort repos/aktivitetsrum, hvor der er plads til teenageren eller børnenes udskejelser. Dertil er der et stort og lyst børneværelse, som vil behage ethvert barn. En god afdeling, der gør det muligt at dele familien op.  
 
ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Kontakt os allerede i dag for mere information! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

1.098.000 kr.
Tvilevej 22, Tvile, 6752 Glejbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.098.000 kr.
Udbetaling 55.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.232 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.413 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.104 kr.