Solgt
Tvilevej 20, Tvile, 6752 Glejbjerg
Villa

SOLGT PÅ 5 DAGE!

Har du altid drømt om et hjem, hvor alle dine gæster måbende kan indtage indkørslen? Så er dette hjem noget for dig! Her får du herlighedsværdi helt ud til fingerspidserne, hvor selv den kræsne køber stilles tilfreds! Et unikum i området, som kræver et besøg.

Villaen er løbende gennemrenoveret, så der i dag er tale om et moderne hjem, uden skjulte omkostninger. Ud over et smukt hjem, er hele marken udlagt i grantræer, mens der desuden er et rummeligt maskinhus med et utal af muligheder. 

Haven er et kapitel for sig, og har med hyggelige terrasser og skønne kroge, de bedste rammer for børnefamilien. Man kan dog ikke bevæge sig i haven, uden at blive betaget af det smukke hjem i baggrunden, som troner op bag den flotte natur.

Tilhørende villaen er der i 2001 blevet tilbygget en stor dobbelt garage/værksted, som har højt til loftet, og mulighed for bilmekanik. Herfra kan man desuden gå tørskoet ind i villaen, hvor man på vejen støder på et nyere pillefyr fra 2018. 

Mellembygningen forbinder stuehus og garage, og giver god plads til den store familie, når ankomsten meldes. Herfra er der et stort og lyst bryggers med gulvvarme. Bryggerset er ligeledes moderniseret, og fremtræder i lyse og tidløse materialer.

I naturlig forbindelse hertil, er der et dejligt gæste W.C., samt en forældreafdeling, der består af et rummeligt soveværelse og badeværelse.  

Køkken/alrummet er moderniseret i 2006, i gode materialer, som går i fin spænd med nutiden. Her er naturligvis også gulvvarme samt masser af skabsplads.

"Hall’en", er omdannet til et fordelingsrum, der forbinder 1. salen med stueplanen. Herfra er der et godt værelse/kontor. Ydermere er der en stor opholdsstue med brændeovn og plankegulve. Her kan haven og udsigten nydes i fulde drag.

1. salen har en stor repos, som i dag fungerer som et kontor. Dertil er der yderligere et godt værelse, som for de fleste teenagere vil være drømmen at overtage. Det resterende loftrum er uudnyttet, hvorfor der er rig mulighed for at lave yderligere værelser, hvis dette behov skulle forefindes.

Dette er et hjem i absolut særklasse. ejendrøm er stolte og glade over at kunne præsentere denne villa, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Tvilevej 20, Tvile, 6752 Glejbjerg