Solgt
Tværsigvej 8B, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 2 MÅNEDER!

Nu udbydes dette helt unikke hjem til salg i hjertet af Bramming. Her får du en smuk villa i gåafstand til skolen, indkøb, banegården og fritidscenteret. Perfekt familievilla til den store familie, der drømmer om god plads til børn i alle aldre. Villaen er nænsomt renoveret, uden at ødelægge charmen og historien bag ejendommen. Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have, dertil er der den lækreste træterrasse, hvorfra solen kan nydes hele dagen.

I forbindelse med villaen er der et godt isoleret værksted, med god plads til cykler mv. Herfra kan man gå tørskoet ind i den store bryggers. Bryggerset har de bedste arbejdsbetingelser, når tøjvasken skal klares. Derudover er der masser af plads til barnevogne og overtøj.

Samlingspunktet og "hjertet" i dette pragtfulde hjem, er det åbne køkken/alrum. Her får du det smukkeste lysindfald fra de store vinduespartier. Dertil sørger loftshøjden for at skabe rummelighed til hjemmet. Et unikt rum for den kræsne familie! Kun adskilt af franske døre til alrummet, finder man en stor stue/aktivitetsrum. Her huserer børnene i dag, og er et perfekt legerum for børn i alle aldre. Fra alrummet er der et godt badeværelse, som fremtræder i tidløse materialer. 

Ydermere er der en stor opholdsstue, hvor tilbygningen af en smuk karnap skaber rammerne. Her har man ligeledes værnet om detaljerne, og bibeholdt sjælen i hjemmet.

Hele 1. salen er renoveret i 2017 i gode materialer. Her er i alt 3 store værelser, samt et lyst og lækkert badeværelse m. bruseniche. En fantastisk afdeling med masser af plads. Herfra har man desuden direkte opgang til et godt fællesrum, som i dag bruges til kontor. Dette kan ligeledes omdannes til legerum for børnene.

Dette er en helt unik mulighed, for dig der drømmer om masser af plads, på én af byens mest populære gader. ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Tværsigvej 8B, 6740 Bramming