NYHED
Tværsigvej 42, 6740 Bramming
Villa

SMUK GULSTENS VILLA I HJERTET AF BRAMMING

Nu udbydes dette skønne hjem beliggende på Tværsigvej 42 i Bramming. Fra adressen er du i gåafstand til byens utallige faciliteter. Her kan småfolket kommet sikkert til og fra institutioner, banegård mm. via de mange stisystemer. Derudover er villaen beliggende i en lukket lomme. 

Villaen har en ideel planløsning til den moderne familie. Her finder du en nyetableret voksenafdeling med et rummeligt soveværelse med tilhøre Walk-In closet og et moderne og lyst badeværelse. Bryggerset er ligeledes en del af tilbygningen, så den fremstår lys og moderne, samt at der er taget højde for gode arbejdsbetingelser når vasketøjet kalder. 

Børneafdelingen er bestående af et lyst og tidløst badeværelse, samt 3 gode værelser, hvoraf det ene værelse byder på en overetage. Det helt perfekte teenageværelse! 

Køkken/alrummet er helt oplagt til at blive dette skønne hjems "hjerte". Her har du mulighed for at sætte dit helt eget præg på drømmekøkkenet! Rummet byder på mange gode kvadratmeter, hvor der er plads til både den lille og store familie! I åben forbindelse heraf er opholdsstuen, som får et skønt og godt lysindfald fra de store vinduespartier. 

Herfra er der direkte udgang til den vestvendte terrasse/have. Som betyder at eftermiddags og aftensolen kan nydes i timevis. 

Dertil skal det nævnes at villaen har gennemgået flere store renovering, hvoraf bl.a. taget er skiftet, vinduer skiftet, efterisoleret som er lig med en overkommelig varmeregning. OG ikke mindst den flotte voksenafdeling der er etableret. 

Sidst men ikke mindst byder villaen på en carport, hvor bilen kan stå trygt og tørt i de våde efterårsmåneder. Her er der tilhørende redskabsrum, til diverse haveredskaber og yderligere opbevaring. 

Lyder dette hjem som noget for jer? Så giv ejendrøm et kald allerede i dag på 92 44 43 38!  


Vil du vide mere om ejendommen?

2.198.000 kr.
Tværsigvej 42, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.198.000 kr.
Udbetaling 110.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.952 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.353 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.238 kr.