Solgt
Tværsigvej 11, 6740 Bramming
Villa

SOLGT TIL KØBERKARTOTEK

Tæt på skole, sportsbaner og grønne områder, finder man dette velholdte hjem. Her er man i gåafstand til alle byens faciliteter, som gør det til en leg for hele familien at færdes til/fra byen. 

Villaen byder på et utal af muligheder, og er perfekt for parret der drømmer om at skabe deres drømmehjem. Her er det kun fantasien der sætter grænser.

Villaen har en nem og overkommelig have, med udsigt over boldbanerne. Dertil er der en velanlagt terrasse, hvorfra aftensolen kan nydes. Ydermere er der en god muret garage med masser af plads.

Indretningen byder på en rummelig bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. I forbindelse hertil, finder man et velholdt køkken m. spiseplads. 

På den anden side af væggen, finder man opholdsstuen. Her er rig mulighed for at åbne op, og lave et stort og lyst køkken/alrum. Perfekt for den kræsne køber, der selv ønsker at udvælge sit nye køkken. På den måde får man et fantastisk lysindfald, og en fantastisk fornemmelse af rummelighed. 

Fra stuen er der udgang til en skøn udestue, hvorfra naturen, haven og solen kan nydes i fulde drag.

Entréen er i åben forbindelse med fordelingsgangen, som forbinder hele hjemmet på en god og harmonisk måde. Herfra er der 2 gode børneværelser samt soveværelse m. faste skabe.

Badeværelset fremtræder med originalt inventar og badekar. Her er god plads og mange muligheder.

Denne villa kan fremvises og overtages når du har tid. Så kontakt ejendrøm allerede i dag for nærmere information! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Tværsigvej 11, 6740 Bramming