Tradsborgvej 62, 6731 Tjæreborg
Villa

CHARMERENDE HUS MED GOD LUFT OG PLADS TÆT VED TJÆREBORG

Højt til himlen, åbne vidder, plads til leg, hobby – en masse gode stunder i vente.. 


Mange drømmer om kombinationen af landelig idyl og en nem hverdag tæt på byen, det er ikke ofte man finder det, men nu er muligheden her.  De seneste 55 år på Tradsborgvej 62 har været fyldt med gode stunder og nu kan I som de nye heldige ejere få lov til, at skabe jeres egne minder i gode rammer tæt på Tjæreborg.  Sælger har meget på hjerte omkring ejendommen og det kan være svært at at begrænse sig, men hvis hun skal sætte nogle ord på hvad der gør lige netop denne beliggenhed skøn så fortæller hun… ” Stedet her tog os virkelig til sig. Der var muligheder, fred og gode naboer. Vi udnyttede vores “mark ” til mange ting. Kæmpe køkkenhave – gæs – en ged. Legeplads for vores og naboens børn. I det hele taget udfoldelsesmuligheder” 

Huset har i sælgers tid omgået flere renoveringer og udvidelser, først da sælger flyttede til dannede det de perfekte rammer for en familie med to, men som tiden gik og familien voksede skulle der mere plads til og her fortæller sælger”  Huset har, inden vi udvidede været en fin ramme om to mennesker. Efter udvidelsen (ombygningen) har huset dannet en velfungerende ramme om det daglige liv og mange gode sammenkomster.  Jeg håber, de nye ejere kan se alle mulighederne ved stedet – Pladsen man har indendørs, haven og “marken”. Der er mange unge familier med børn i dag og det ser jeg som noget meget positivt.”

Til huset er der nogle gode udebygninger, som er blevet hyppigt brugt, om det har været til knallert, høns eller kreativt frirum, ” Det gode store rum, som vi stadig kalder værkstedet og som tidligere var hestestald og lade, har ageret stedet for kreativitet for store og små. I den gamle bygning havde vi høns.” 

Sælger drømmer om at komme i noget mindre, da huset nu er blevet for stort, men håber de nye ejere vil blive ligeså glade for huset og omgivelserne, som de selv har været. 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

1.498.000 kr.
Tradsborgvej 62, 6731 Tjæreborg


Yderligere detaljer
Pris 1.498.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.127 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.798 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.931 kr.