Solgt
Torpet 70, 6682 Hovborg
Sommerhus

SOLGT PÅ 2 MÅNEDER!

Nu udbydes hyggeligt sommerhus til meget favorabel pris. Sommerhuset er beliggende i et nyere udstykket område i Hovborg Ferieby. Hovborg har en fantastisk natur, som er perfekt for voksne og børn i alle aldre. Området byder desuden på boldbaner og mange aktivitetsmuligheder. Hovborg er desuden kendt for deres imponerende Kro samt indkøbsmulighederne i deres Brugsforening. 

Sommerhuset har en overkommelig matrikel, grænsende op til grønne områder. Tilhørende sommerhuset er der et fint redskabsrum med plads til haveredskaber, grill mv. Den overdækkede terrasse indbyder til mange hyggelige stunder.

Indretningen er uden spildplads. Fra entréen finder man badeværelset, som fremtræder i lyse materialer.

Køkken/alrum og stue er i åben forbindelse. Her er masser af vinduespartier, der kaster et skønt lydindfald til den hyggelige bolig. Køkkenet fremtræder i gode materialer, og der er samtidig direkte udgang til den overdækkede terrasse.

Fra alrummet er der adgang til 2 gode soveværelser med i alt 4 senge. Dertil er der en stor hems, ideelt til børnene. Hemsen har ligeledes 2 sovepladser, så der i alt er mulighed for 6 overnattende gæster. 

Så er du til skøn natur tæt på Holme Å, med kort afstand til hhv. Lalandia og Legoland – så er dette sommerhus måske noget for dig! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendrømsmægler

Ejendommen er solgt
Torpet 70, 6682 Hovborg