Solgt
Torpet 141, 6682 Hovborg
Sommerhus

UNDER HANDEL PÅ 80 DAGE

Velkommen til Torpet i Hovborg. Dette hyggelige lokalsamfund, byder bl.a. på en populær kro, indkøbsmulighed, fiskesø og campingplads. 

Dette sommerhus er beliggende på en 721 m2. fredfyldt grund, som er utrolig nem at passe. Med andre ord er der minimal vedligehold, så tiden i stedet kan nydes på at holde ferie. Tilhørende sommerhuset er der en skøn terrasse, hvorfra haven og solen kan nydes hele dagen!

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her er der loft til kip, ovenlysvinduer og brændeovn. Et fantastisk rum, hvor der er plads til hygge, madlavning og samvær. Her sikrer de store vinduespartier et skønt lysindfald. Køkkenet har samtidig masser af skabs- og bordplads, således at madlavningen bliver en leg.

Herfra finder man 3 gode værelser med i alt 4 opredninger med mulighed for flere. I villaens fjerneste hjørne, har man opgang til en stor hems, som kan bruges til børnenes leg.

Badeværelset har en rummelig bruseniche og mulighed for tøjvask. Et lækkert badeværelse, som vil behage enhver der ønsker kvalitet og godt håndværk.

Sommerhuset har kun været udlejet i samlet 4 uger, siden opførelsen, hvorfor standarden og vedligeholden er enorm.

Vi er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag – vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Torpet 141, 6682 Hovborg