Tjørne Alle 10, Vejrup, 6740 Bramming
Villa

MEGET VELHOLDT VILLA

Nu har ejendrøm fornøjelsen af at udbyde denne prisvenlig villa til salg. Villaen er beliggende i det hyggelige samfund "Vejrup". I Vejrup finder du en god lokal købmand, busforbindelse til både Esbjerg og Gørding, en god skole til og med 6 klasse, dagplejer, børnehave, et super fritidscenter, fitnesscenter og meget meget mere. 

Når for man en rigtig god beliggenhed, da villaen er beliggende på en lukket gade og med sti direkte om til skole, fritidscenter og børnehave. Så man kan trygt sende børnene afsted selv. 

Villaen byder på: en hyggelig og stor entré/bryggers, herfra finder du et fint rum som kan anvendes til opbevaring eller lign. Videre er et fint badeværelse fra ca. 2016 og med gulvvarme. 

Køkkenet er fra ca. 2016 og fra Vordingborg, her er en fin spiseplads. Hvor børnene kan lave lektier mens der bliver lavet mad. Fra køkkenet er et fint soveværelse. Så man kan få den her modne forældreafdeling i stueplan. Videre er en rigtig hyggelig og lys stue med både plads til sofa og til spiseplads. 

Villaens 1 sal er renoveret i 2009 og byder på 2 gode værelser og en hyggelig repos hvor man kan have overnattende gæster eller kontor. 

Tilhørende villaen er en rigtig hyggelig grund med en hyggelig terrasse. 

Der er Stofa i vejen og her er der mulighed for tilkobling. 

Så søger du en indflytningsklar villa på en hyggelig vej? Så er Tjørne Alle 10 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38. 


Vil du vide mere om ejendommen?

848.000 kr.
Tjørne Alle 10, Vejrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 848.000 kr.
Udbetaling 45.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.195 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.237 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 2.805 kr.