Solgt
Thorsmarkvej 11, St Darum, 6740 Bramming
Villa

LIGNENDE SØGES!

Er du til fred og ro, i de smukkeste omgivelser? Så er Thorsmarkvej 11 helt sikkert et sted for dig. Her er du i gåafstand til Darums faciliteter samt 15 min. kørsel fra Esbjerg midtby. Med andre ord er her nogle fantastiske rammer, til den prisbevidste køber, der drømmer om let tilgang til områdets mange oplevelser.

Darum er et hyggeligt lokalsamfund, hvor alle hjælper hinanden. Her er der skole til 6. klasse, fritidscenter, børnehave og meget mere. Naturen er et kapitel for sig. Hele byen er omkranset af den smukke Vestjyske natur, og man kan på få minutter gå til Vadehavet for at nyde stilheden.

Villaen er løbende moderniseret, hvor bl.a. vinduer og tag er skiftet. Dertil er der lavet mange forbedringer indvendigt, der gør hele villaen til et lyst og moderne hjem.

Entréen er bindeleddet mellem køkken og stuen. Det er også her man finder det ene af villaens badeværelser. Badeværelset fremtræder i lyst og tidløst inventar, hvortil der er bruseniche. 

"Hjertet" og samlingsstedet, er den store og lyse opholdsstue. Her sørger det gennemgående lysindfald for en fantastisk fornemmelse af rummelighed. Dertil er der pillebrændeovn, som er et godt og billigt alternativ til varmekilden. Stuen indeholder både plads til spiseplads og opholdsstue.

I forlængelse af stuen finder man et stort værelse/soveværelse. Perfekt som forældreafdeling, eller til teenageren, der drømmer om sin egen afdeling.

Køkkenet fremtræder ligeledes pænt og velholdt. Her er god bordplads, når madlavningen skal klares. I forbindelse hertil, er der et gennemgangskontor, hvorfra det praktiske bryggers findes. 

I villaens oprindelige garage (ej godkendt til beboelse), finder man et stort værelse med tilhørende badeværelse. Ydermere er der mulighed for at lave et walk-in-closet eller lignende, hvis behovet for dette forefindes. Perfekt som forældreafdeling, for den pladskrævende familie. Badeværelset er ligeledes lyst og moderne, hvor selv den kræsne køber stilles tilfreds. Hele afdelingen har desuden gulvvarme.

Her får du en indflytningsklar villa, til en særdeles attraktiv pris. Haven er dejlig og ugeneret, hvorfra den imponerende træterrasse sikrer dig den smukkeste udsigt i området. ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Thorsmarkvej 11, St Darum, 6740 Bramming