Solgt
Thorsens Plads 30, 6740 Bramming
Andelsbolig

SOLGT PÅ 5 DAGE!

I én af Brammings mest populære andelsboligforeninger, finder man dette velholdte rækkehus. Foreningen har en sund økonomi samt en fast lav boligydelse. På få minutter kan man gå til Bramming midtby, hvilket gør denne beliggenhed særdeles attraktiv for alle der ønsker let tilgang til alt.

Tilhørende andelsboligen er der en god garage m. elport. Haven er særdeles nem og overkommelig. Der er naturligvis gulvvarme overalt i boligen.

Indretningen byder på entré med bryggers. Her er de bedste arbejdsbetingelser, når tøjvasken skal klares. Samtidig er der gode opbevaringsmuligheder.

Fra fordelingsgangen er der et lyst badeværelse m. bruseniche. I naturlig forbindelse hertil, finder man hjemmets soveværelse m. faste skabe.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum og stue. Her sikrer de mange vinduespartier et fantastisk lysindfald. Der er samtidig udgang til både forhaven og baghaven, så der er mulighed for at nyde solen hele dagen. I åben forbindelse med alrummet, finder man stuen, som er både møbleringsvenlig og hyggelig.

Ydermere er der et godt værelse/kontor. 

En utrolig velholdt andelsbolig til den kræsne køber, der ønsker de perfekte rammer i fredelige omgivelser. Kontakt ejendrøm allerede i dag for nærmere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Thorsens Plads 30, 6740 Bramming