Terpagervej 4, Terpager, 6740 Bramming
Villa

FANTASTISK LANDSTED MELLEM BRAMMING OG TJÆREBORG

Drømmer du om at skabe dit eget drømmehjem? Så er her en unik mulighed! Dette hjem har en fantastisk beliggenhed, hvor naturen er i højsædet. Her er man samtidig i kort afstand til Bramming, Tjæreborg og Esbjerg – med andre ord har du alt inden for rækkevidde.

Dette hjem har ofte besøg af rådyr og andet i haven, så er man dyreelsker og ønsker at være i ét med omgivelserne – så skal dette hjem opleves!

Villaen har en god grundplan, og der er masser af muligheder for at sætte sit eget præg. Fra villaens entré, finder man både bryggers, opgang til 1. sal og køkken med spiseplads. Fra køkkenet er der en dejlig opholdsstue, mens der samtidig er mulighed for at indtage den unikke udestue. Fra udestuen kan man virkelig nyde udsigten og naturen.

Fra bryggerset er der et badeværelse, samt direkte udgang til staldbygningen. Staldbygningen bruges i dag til opbevaring og andre praktiske gøremål. Hertil er der desuden en garage med plads til bilen.

1. salen har et godt værelse med badeværelse. En god afdeling, hvor udsigten ligeledes er et af nøgleordene. Så drømmer du om natur, fred, ro og dyreliv? Så er Terpagervej 4 et besøg værd – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.325.000 kr.
Terpagervej 4, Terpager, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.325.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.798 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.617 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.704 kr.