NYHED
Teglvej 4, 6740 Bramming
Villa

VILLA PÅ ÉN AF BYENS BEDSTE ADRESSER

I ét af Bramming mest populære kvarterer, finder du denne dejlige familievilla. Grønningen & Teglvej byder på alt hvad en familie har behov for – Legeplads, fredelige omgivelser cykelstier til skole og fritidscenter OG er man til en god gåtur i grønne omgivelser kan vi varmt anbefale en lille spadseretur rundt om Lergravssøen.  

Villaen er opført i gode materialer og står utrolig skarpt. Haven er nem og overkommelig og vender perfekt til at de gode sommeraftener kan nydes på terrassen. 

Tilhørende villaen er der en god carport, samt redskabsrum/værksted. 

Fra villaens entré, finder man bryggerset. Bryggerset fremtræder med lyst inventar. Her er god plads til overtøjet og andre praktiske gøremål.

"Hjertet" er det åbne og lyse køkken/alrum. Et super dejligt rum, som med de store vinduespartier kaster et godt lysindfald til rummet. Der er fra alrummet ligeledes udgang til den dejlige terrasse.

Opholdsstuen er i åben forbindelse med alrummet. Stuen er møbleringsvenlig og indbydende.

Voksenafdelingen er bestående af et godt soveværelse m. faste skabe og et lyst og moderniseret badeværelse m. god bruseniche og gulvvarme.

I børneafdelingen finder du gode værelse, samt eget badeværelse m. gulvvarme. Ved køkken/alrummet har du villaens sidste værelse, som kan bruges til kontor eller yderligere et børneværelse. 

Alt i alt en skøn familievilla på en super adresse i Bramming. ejendrøm er klar til at fremvise, så giv os et kald allerede i dag!  


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

1.998.000 kr.
Teglvej 4, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.998.000 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.032 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.473 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.688 kr.