Solgt
Tarp Byvej 33, Tarp, 6715 Esbjerg N
Villa

SOLGT – LIGNENDE SØGES!

I hyggelige Tarp, finder man dette skønne hjem. Her er man i gåafstand til skole, sportspladsen, indkøb og bageren. Med andre ord har du det hele inden for kort afstand. Villaen er løbende moderniseret, hvor bl.a. samtlige vinduer er skiftet. Tilhørende villaen er der en god garage m. redskabsrum, samt en nem og overkommelig have.

Indretningen byder på en fin entré, som samtidig er bindeleddet i hjemmet. I stueplanen finder man et lyst og hyggeligt køkken m. spiseplads. Køkkenet fremtræder velholdt, og vil udfylde de flestes behov. Herfra har man direkte udsyn til terrassen og haven, da de mange vinduespartier sikrer et dejligt lysindfald.

I åben og naturlig forbindelse til spisepladsen, finder man en hyggelig og indbydende opholdsstue. Her er god plads til sofagruppen, så hyggen er intakt, når familien samles.

I forbindelse med entréen er der et gæste-W.C., hvilket er helt ideelt, således at der er W.C. på begge etager.

Kælderen byder på 2 gode disponible rum, bryggers og badeværelse m. sauna. De 2 disponible rum, har i mange år været familiens "værelser", men er ikke godkendt til beboelse. Badeværelset er desuden rummelig og med sauna. Her kan man med fordel inddrage saunaen, og derved skabe et endnu større og funktionelt badeværelse.

Dette hjem skal opleves, hvis du i stedet for en lejlighed, drømmer om et mindre fristed tæt på byens pulserende liv. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Kontakt os derfor allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

Ejendommen er solgt
Tarp Byvej 33, Tarp, 6715 Esbjerg N