Tangevej 13, Tange, 6690 Gørding
Villa

SÆLGER ER ÅBENT FOR BUD

ejendrøm har nu fornøjelsen af at udbyde denne prisvenlige ejendom til salg. Ejendommen er beliggende i kort cykelafstand til Gørding og med hele 2,2 hektar jord til. Her får du en hel fantastisk natur og med plads til både leg, dyrehold, udlejning af jord og meget meget mere.

Ejendommen er perfekt til børnefamilien da skolebussen holder lige ude ved vejen og når børnene bliver lidt større kan man trygt sende dem på cyklen i skole. Indenfor 4 km finder du en god lokal købmand, togforbindelse til både Esbjerg og Kolding, cykelsti videre op til skolen og hallen hvor der er rigtig mange gode fritidsaktiviteter.

Tilhørende villaen er der et rigtig godt værksted med tilhørende opbevaringsrum. Dette er den gamle stald – her er mulighederne mange. Man kan lade det forblive et fedt værksted, have dyrehold, lave en garage da der er port i enden eller noget helt fjerde. Fra værkstedet er der direkte adgang til beboelsen. 

Ydermere er et fint fyrrum, en garage på 29 m2 samt et udhus på 91 m2 som tidligere har været maskinhus. 

Stuehuset byder på: entré, et fedt aktivitetsrum med gulvvarme, stort badeværelse med gulvvarme, fint soveværelse med udgang til udestue – en lækker afdeling som tidligere har været stald men nu fremstår med store rum. Herfra er der udgang til en rigtig fed gildesal, hvor man kan holde fødselsdage eller et fedt legerum til børnene. 

Videre i stuehuset er to gode værelser, hvor sælger har påbegyndt renovering. Endvidere er et funktionelt køkken/alrum og i åbent forbindelse hermed er en hyggelig stue. Her vil man kunne ligge den "lette" væg ned fra værelset, og få en større stue hvis man ønsker det og med udgang til haven. 

Fra entréen er der et lyst toilet samt opgang til 1 sal, hvor man finder et værelse. 

Så søger du en ejendom med et hav af muligheder? så er Tangevej 13 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm for en fremvisning. 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

1.298.000 kr.
Tangevej 13, Tange, 6690 Gørding


Yderligere detaljer
Pris 1.298.000 kr.
Udbetaling 65.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.809 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.168 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.005 kr.