Solgt
Tårngårdsvej 5, Solbjerg, 6731 Tjæreborg
Landbrug

UNDER HANDEL PÅ 12 DAGE

Hos ejendrøm har vi nu fået æren af at udbyde denne fantastiske landejendom. Er du til en skøn beliggenhed i grønne og rolige omgivelser, på en vej hvor kun naboer kører forbi? Så synes vi I skal læse med her!

Hoved-huset hvor hvor alle vinduer i stueplan er med trelags træ/alu Rationel vinduer byder på 204 gode kvadratmeter fordelt på 2-plan. Når du træder ind af døren vil du blive mødt af en stor og lys entre. I direkte forbindelse finder du køkkenet, her er der gulvvarme og rig mulighed for at etablere køkken-alrum hvis dette ønskes. Fortsætter man videre, rammer man stuen der med sine mange vinduespartier, sørger for et skønt naturligt lysindfald. I forlængelse af stuen finder man soveværelset som bliver brugt som kontor, hvor man har direkte adgang til badeværelset. Via fordelingsgangen ender man nede i det store bryggers som i 2019 blev totalrenoveret med gulvvarme. Her finder man også stueplanets sidste værelse. 

1-salen byder på 4 gode værelse samt et toilet. Her er 2 af værelserne nyrenoveret i 2010 med Velux ovenlysvinduer. Ønskes et større soveværelse er det muligt at sammenlægge 2 af værelserne til ét stort soveværelse.

Via bryggerset er der direkte udgang til værkstedet hvor selv den store gør-det-selv mand vil være godt tilfreds, her dannes rammerne for det perfekte arbejdsmiljø. Her finder man også det nuværende øvelokale på 40 m2, som er isoleret og med gulvvarme så kun fantasien sætter grænser for hvad rummet kan bruges til. Fortsætter man videre ender man i den gamle stald, som i dag bliver brugt til opbevaring. Her holder bilerne også i tørvejr via de 2 garager. 

I maskinhuset får du hele 366 kvadratmeter, så nærmest alt der skal være plads til er en mulighed her. Skal der være plads til hestene? Intet problem her er der også 2 hestebokse med mulighed for opsætning af flere.

Haven er et kapitel for sig selv, værd at nævne er den store køkkenhave, ridebanen og 50 kvadratmeter løsdrift bygget i 2015.

Er Tårngårdsvej 5 lige stedet for dig? Vi er klar til at fremvise, vi ses!

 

 

      


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Tårngårdsvej 5, Solbjerg, 6731 Tjæreborg