Solgt
T.Øllgårds Vej 7, 6740 Bramming
Villa

KØBSAFTALE UNDERSKREVET PÅ 55 DAGE!

Nu har ejendrøm fornøjelsen af at præsentere denne villa på en af de populære villaer på T.Øllgårds Vej 7. Området er helt ideelt for køberen der ønsker en god beliggenhed, tæt på alt hvad en børnefamilie kan drømme om. Ens for mange af husene i dette område er den nemme overkommelige grund der medfølger. Her er en nem og overkommelig have. Sælgerne af netop denne villa, har opført en dobbeltcarport, så der er plads til begge biler. 

Indretningen er meget tidstypisk for denne type ejendom. Her finder du to gode og regulære børneværelser. Bryggerset byder på plads til vaskesøjle, samt opbevaring af fodtøj og overtøj. 

Sælger har lavet køkken/alrum i 2018. Dette er uden nogen tvivler villaens "hjerte". Her er der mulighed for hele tiden at være i tæt kontakt med den øvrige del af familien, imens madlavningen står på. Køkken/alrummet fremstår lyst og moderne, dertil får du et fantastik lysindfald fra de store vinduespartier, hvor der ligeledes er udgang til terrassen. 
Dertil skal det nævnes at taget er skiftet i 2013 og villaen løbende er renoveret og moderniseret. 

Igennem de franske døre, finder du en skøn og møbleringsvenlig opholdsstue. I samme ende af villaen har du forældresoveværelset, som er med faste skabe. Man har valgt at lukke den tidligere hovedindgang af, så man har et lille gennemgangsrum, hvor der er plads til at lave et lille walk-in eller viktualierum. 

Badeværelset er med gulvvarme og fremstår lyst og tidsløst. 

Lyder dette skønne hjem, som noget for dig? Så kontakt ejendrøm! Vi er klar til at byde dig indenfor. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

Ejendommen er solgt
T.Øllgårds Vej 7, 6740 Bramming