NYHED
Sviegade 22, St Darum, 6740 Bramming
Villa

LÆKKER FAMILIEVILLA MED STOR GARAGE

Velkommen til Darum og Sviegade nr. 22. Vi byder jer indenfor til dette smukke hjem – en vaskeægte murermestervilla, som er opført af lokale håndværkere. Kort efter ejendommens opførsel købte nuværende ejer villaen, og har inden for de seneste år renoveret det meste af hjemmet. Dertil blev der i 1997 opført en stor garage på i alt 106 kvm. Garagen er fuld isoleret og dobbeltmuret.- perfekt til gør-det-selv-manden eller bilentusiasten, der vil kunne bruge tid hele året rundt, med en nyere varmepumpe. Villaen er omkranset af en nem og overkommelig have, hvortil man har en dejlig terrasse der kan nydes hele dagen.

Indretningen er god for den pladskrævende børnefamilie. Her har man mulighed for at dele sig op i en børne- og forældreafdeling. Fra entréen finder man 2 store børneværelser. 

Fordelingsgangen giver samtidig adgang til det store soveværelse med faste skabe. Ydermere er der et lyst og lækkert badeværelse fra 2013. Her er der god plads, samt bruseniche. 

Fra bagdøren er der et moderniseret bryggers, hvorfra man kan indtage villaens køkken. Bryggerset og køkkenet er i rød tråd, hvor køkkenet er flot renoveret i 2017. Her er der naturligvis også gulvvarme.

Bag de franske døre, finder man både spisestue og opholdsstue. En god og åben rumfordeling, der drager lys og have ind i hjemmet. Til at supplere med stemning og hygge, har stuen brændeovn. Brændeovnen har en god placering midt i hjemmet, og kan sikre en lav varmeregning i de kolde måneder.

I forlængelse af opholdsstuen er der yderligere et godt værelse, så man i alt finder 3 børneværelser. En god afdeling, hvor børn i alle aldre frit kan boltre sig.

I 2019 fik ejer isat træ/alu-vinduer, hvilket både har sikret et godt indeklima og lavere varmeregning. ejendrøm er klar til at fremvise – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

2.298.000 kr.
Sviegade 22, St Darum, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.298.000 kr.
Udbetaling 115.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.886 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 10.890 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 8.837 kr.