Solgt
Sviegade 20, St Darum, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 92 DAGE!

I det hyggelige og fredelige Darum, finder man dette skønne hjem. Darum er et attraktivt område, hvor fællesskabet er i højsædet. Her er skole, fritidscenter, smuk natur og let tilgang til Esbjerg og dets mange arbejdspladser.

Denne villa har gennemgået mange gode moderniseringer, og fremtræder i dag som et lyst og moderne hjem. Taget er skiftet i 2001, mens vinduerne er skiftet i 2010. Haven er nem og overkommelig, og der er rig mulighed for at nyde udsigten over de åbne marker.

Villaen har en god planløsning, hvor der er minimal spildplads. Entréen fungerer også som bryggers. Her er plads til mange af hverdagens praktiske gøremål. 

Herfra finder man et lyst badeværelse m. gulvvarme. Ydermere et godt disponibelt rum, som sagtens kan benyttes til værelse, kontor eller lignende.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum fra 1997. Her er et dejligt gennemgående lysindfald, der sikrer følelsen af rummelighed. Der er desuden direkte udgang til den skønne terrasse, hvorfra aftensolen kan nydes i fulde drag.

I åben og naturlig forbindelse til alrummet, finder man en møbleringsvenlig opholdsstue. Her er masser af plads til familiens mange hyggelige stunder. 

Fra trappen finder man 1. salen, som byder på 2 store værelser og badeværelse. Værelserne bruges i dag som børneværelser, og har al den plads børn i alle aldre kunne tænke sig. Værelserne er kun adskilt af et dejligt badeværelse m. bruseniche.

Så drømmer du om en billig start på tilværelsen, med let tilgang til områdets mange faciliteter? Så er Sviegade 20 helt sikkert et besøg værd!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Sviegade 20, St Darum, 6740 Bramming