NYHED
Sviegade 15, St Darum, 6740 Bramming
Villa

FULDMURET KVALITETSVILLA I ST. DARUM

I skønne Darum, hvor nærvær, sammenhold og fællesskab er nogle af nøgleordene, finder man bl.a. skole til 6. klasse, Vadehavet, fritidscenter og meget mere. Samtidig har man kun cirka 15 min. kørsel til hjertet af Esbjerg, hvilket gør området særdeles attraktivt for pendleren med job i Esbjerg.

Dette hjem er opført i 2005, hvor én af byens lokale murermestre byggede villaen til sig selv. Det betyder også at kvaliteten og detaljerne er i top overalt. Samtidig har man været meget bevidst om indretningen, således villaen rummer plads til hele familien.

Tilhørende villaen er der en skøn have og terrasse, samt en carport med tilhørende "værksted". Værkstedet har mange anvendelsesmuligheder, og kan sagtens opfylde mange andre behov.

Der er gulvvarme i hele villaen, og indretningen byder på en nydelig gæsteentré, som er i naturlig forbindelse til bryggerset. Herfra finder man et lyst og lækkert badeværelse med bruseniche. Dertil er der 2 gode værelser, som med fordel kan blive en god børneafdeling. 

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her er der plads til at hele familien kan samles. Der er god bord- og skabsplads, som vil behage enhver der skal klare aftensmaden.

Stuen er åben og indretningsvenlig. Her er der direkte udgang til den skønne terrasse, hvorfra solen kan nydes hele dagen. Ydermere er der fra alrummet endnu et godt værelse, som vil fungere perfekt som soveværelse. 

Dette hjem skal opleves. Her kan du skabe dit eget udtryk i de bedste rammer – kontakt ejendrøm allerede i dag for en fremvisning. Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.448.000 kr.
Sviegade 15, St Darum, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.448.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.860 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.504 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.770 kr.