Solgt
Svendsgade 65, 6700 Esbjerg
Villa

SOLGT PÅ 75 DAGE – LIGNENDE SØGES!

Charmerende ejendom i 3-plan til den store familie midt i Esbjerg + anneks ( udhus) på 34m2 fra 2007

Nu har I en unik mulighed for at erhverve jer den skønne og historiske ejendom, som er opført i 1899. Boligen er med tiden løbende renoveret og flere ting har man været efter,  bl.a. 

– Større renovering af ejendommen omkring 2004, hvor man har fået nyt tag, vinduer og facade, så ejendommen i dag står snorlige i rød tråd med den oprindelige stil og charme. Dertil fik man også 2 altaner på, som er guld værd om man er til morgen eller aftensol. 

Fantastisk indretning med mange anvendelsesmuligheder! 


– Stueplan: Den flotteste entré med den smukkeste trappeopgang. Dertil en gennemført stil med rå mursten og god plads til overtøj. Herfra har man adgang til et godt værelse, som har et utroligt fedt udtryk med bl.a. mørke gulve og murstensvæg. Dertil byder stuen på praktisk vaskerum samt bryggers og et fint badeværelse. Dertil et super brugbart anneks ( udhus) i forlængelse, hvor anvendelsesmulighederne er mange. Denne bygning fik man lavet i 2007 og den harmonerer perfekt med resten af ejendommen og lukker gården af, så man får sin helt egen oase. 

1. sal: Er husets samlingspunkt, hvor man er garanteret gode stunder med familie og venner, da de store åbne rum med højt til loftet danner de perfekte rammer for godt samvær. Dertil får man et fantastisk naturligt lys, da der er vinduespartier i begge ender. Det åbne køkken fremstår pænt med lyse materialer, dertil charmerende stil, som passer til resten af boligen. Dertil god størrelse badeværelse. 

2. sal:  Byder på 3 gode værelser, hvoraf to er med hems. Sælger har fortalt,  at udsigten fra det ene værelse er helt igennem fantastisk til nytår, hvor det farverige fyrværkeri kan ses hen over byen – noget at se frem til!


Hyggelig gård samt have

Haven er et kapitel for sig selv og her er man sikret mange gode timer året rundt. Der er noget helt unikt ved, at bo centralt i Esbjerg, men stadig have muligheden for, at trække om i egen have og været helt ugenert i egen lille oase.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Svendsgade 65, 6700 Esbjerg