NYHED
Styrmandsvænget 175, Hjerting, 6710 Esbjerg V
Andelsbolig

Den eneste af slagsen!

Den eneste af slagsen!

Det er ikke tit der kommer en andelsbolig til salg som denne; faktisk er det aldrig sket før, da der kun findes én som denne. Sælger har været mange ting efter, men den helt store ændring er den fine arkitekttegnet bygning ( tilbygning/udestuen) som tillægger den i forvejen fine bolig stor værdi og giver nye gode indretningsmuligheder for boligen. Tilbygning er lavet flot og passer perfekt ind med det resterende, sælger fortæller selv at lokalt i området bliver huset kaldt for” de tre tårne” og man kan virkelig se, at det er gennemført lavet og at der er tænkt over tingene.

Men det er ikke kun den nye tilbygning som fortjener en fremhævning, der er meget at glæde sig til som ny ejer af Styrmandsvænget 175 og skal man highlight de ting som er lavet med tiden, så kan der nævnes: 

Ny udestue og i samme omgang 1. sal garage 2020

  • Værksted/overdækning 2015
  • Køkken/gang renoveret 2017
  • Toilet stueplan/baggang 2018
  • Og meget mere som vi glæder os til at fortælle! 

I får en praktisk indretning, hvor de 97m2 fordeler sig på 2-plan, her kan man se frem til en indretning med minimal spildplads samt en bolig som bæger præg af et skønt og naturligt lysindfald. I får en fin entré,  gæstetoilet i direkte forbindelse, som har en god størrelse samt vaskesøjle, et åbent køkken med adgang til den store stue/udestue, 3 gode værelser og et badeværelse holdt i pæne og tidsløse farver med flot møbelment.

Til huset er der en hyggelig lukket have, som tilbage i 2008 blev anlagt med nye fliser og springvand.  Dertil noget, som gør boligen ekstra speciel, så har man en fin garage med 1. sal på hvor mulighederne er mange, derudover et isoleret værksted og overdækning 

Nærområdet er meget attraktivt, så udover at ligge på en lukket lomme, så har man kort afstand til legeplads, indkøb, natur, skole, pasning til børn og meget mere.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

1.798.000 kr.
Styrmandsvænget 175, Hjerting, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris 1.798.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.400 kr.