Stratvej 8, Sejstrup, 6740 Bramming
Villa

MASSER AF MULIGHEDER

Nu har ejendrøm fornøjelsen af at udbyde denne charmende ejendom til salg.
 
Ejendommen er beliggende lige udenfor Sejstrup. Sejstrup her en meget attraktiv placering tæt på Bramming, Ribe og Esbjerg. Her er dagpleje, indkøb og tog. Området er omkranset af en smuk natur, hvor især Hollænderskoven skal fremhæves. Her kan man nyde den danske natur. Har man arbejde i hhv. Esbjerg eller Ribe, kan man på ca. 20-25 min. kørsel nå sin arbejdsplads. Adgangen til Bramming er børnevenlig da man har en rigtig fin cykelsti hele vejen.
 
Ejendommen er beliggende på en grund på 7.301 m2 hvor sælger i dag lejer en ekstra hektar. Tilhørende ejendommen er en fin stald hvor der er 6 hestebokse. Resten af den gamle kostald anvender sælger til opbevaring, vaskerum samt multirum/kontor/saddelrum. Vaskerum og multirummet er ikke registeret på BBR og derfor dis. rum. Men her vil man også kunne have mindre dyrehold, en gildesal eller lign. Ydermere er en maskinhus samt en ridebane . 
 
Af moderniseringer bør det nævnes at der er luft til vand varmepumpe fra 2019, gulvvarme i hele underetagen samt er huset hulmursisoleret. 
 
Indretningen byder på: indbydende entré med opgang til 1 sal. 
 
1 salen er renoveret i ca. 2003 og byder på nogle rigtig fede rum med loft til kip og en helt fantastisk udsigt ud over markerne. Rummene består af en lækker stue et værelse, samt et fint soveværelse. 1 salen er i dag registeret med 22 m2 men er ca. 90 m2. Disse ekstra m2 er ikke registeret ved kommunen og er derfor dis. rum. 
 
Væggene er lette, hvilket gør at indretningen kan laves lige som du ønsker det! 
 
Stueetagen består af et fint køkken med spiseplads, her er der plads til både madlavning og leg. Herfra finder du et fint gennemgangsværelse, 2 værelser, et stort badeværelse med badekar og bruseniche som ikke står registeret på BBR. 
 
Fra ejendommen er der direkte adgang til stalden. 
 
Haven er super hyggelig og indbyder til boldspil, grillfester og meget mere. 
 
Så søger du en ejendom i cykelafstand til både Sejstrup og Bramming og med gode udehusbygninger til? Så er Stratvej 8 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

1.548.000 kr.
Stratvej 8, Sejstrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris1.548.000 kr.
Udbetaling80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned1.681 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift9.596 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift7.499 kr.