NYHED
Strandby Plads 1, 1 th, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

2. værelses lejlighed i den populære “Vejgaard” bygning ved Strandby Plads

Fantastisk lejlighed med udsigt til Strandby Plads 

Her får man en central beliggenhed i Esbjerg, hvor man er tæt på alt hvad man har behov for. Her er man i gå afstand til indkøb, grønne områder, havnen, butikker m.m.  Gågaden er også kun et smut væk fra lejligheden og her kan man nyde turen op igennem gågaden og til sidst ende ved det nye shopping center Broen, banegården, fitness m.m. Dertil er byens uddannelsesinstitutioner i cykelafstand. 

Charmerende og velholdt lejlighed i lyse rammer


Lejligheden har en god indretning samt fordeling af kvadratmeter, her er spildplads minimal og sælger har virkelig formået at få det bedste ud af lejligheden. Der er meget at se frem til og I får her:

  • 2 altaner, så solen kan fanges det meste af dagen 
  • Åben og lys entré med plads til overtøj og sko, i gangen har man bl.a. fået original mursten frem som giver noget charme og et fedt udtryk 
  • Lys og indretningsvenlig stue med god loftshøjde, her med flotte trægulve som går igen fra gangen. Fra stuen er der adgang til én af lejlighedens to altaner. 
  • Godt indrettet badeværelse med separat bruseniche 
  • Stort soveværelse, som vender mod gården, her med gode indbyggede skabe
  • Lyst og neutralt køkken med god skabsplads, dertil med egen vaskemaskine. Fra køkkenet har man adgang til altan nr. 2 og det bliver ikke nemmere når der skal grilles. 

Veldrevet ejerforening med bl.a. nyt tag og vinduer i 2017

Her bliver man del af en ejerforening, som har professionel administrator og engagerede ejere som gør noget for, at det er rart sted for alle at bo.  Foreningen har løbende været flere ting efter og man er gode til, at få eksekveret når der skal gøres noget, så ejendommen altid står pænt og i god stand. Det er svært at køre rundt i rundkørslen ved Strandby Plads uden at blikket falder på den flotte ejendom "Vejgaard"

Der mulighed for at leje p-plads i gården via. venteliste. 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

1.095.000 kr.
Strandby Plads 1, 1 th, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.095.000 kr.
Udbetaling 55.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.798 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.209 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.226 kr.