Solgt
Strandby Kirkevej 120, 6705 Esbjerg Ø
Villa

SOLGT PÅ 2,5 MÅNED – OVERTAGET FRA ANDEN MÆGLER

Har I altid drømt om, at bo i et stort hus tæt på Esbjerg Midtby og til en overkommelig pris? Så skal I læse med her, for nu får I en enestående mulighed netop for dette. Strandby Kirkevej 120 er en super fin villa, som byder på mange gode m2 for pengene, dertil en fin størrelse grund, hvor man har en super hyggelig og levende have, helt ideel til jer, som mere eller mindre passer sig selv.

De nye heldige ejere kan bl.a. se frem til: 

  • God planløsning til børnefamilien med forældre, og børneafdeling 
  • Fin størrelse forhave med god plads til biler, dertil garage med god plads til opbevaring. Baghaven er enormt hyggelig og fremstår i fuld flor, her kan man finde alverdens planter. Haven er delt op i flere zoner, det er et skønt sted at slappe af og læse en god bog, måske i hængekøjen? 
  • Fin entré og bryggers med god opbevaring , dertil lille viktualierum,  meget praktisk efter den store indkøbstur. 
  • 4 værelser i alt, her 3 soveværelser og 1 kontor. I forlængelse af det store og lækre soveværelse har sælger lavet en rigtig fin walk-in løsning. Nemt at etablere et 5 værelse. 
  • 2 badeværelser, her 1 på hvert plan, så man altid har ét tæt på. Begge fremstår rigtig pæne holdt i tidsløse farver og materialer.  
  • Fantastisk stue/spisestue, som uden tvivl er husets leverum, her er der de bedste rammer til, når familie og venner skal samles. Rummet bliver lyst godt op af de store vinduespartier.  I forlængelse har man et rigtig fint og nyere renoveret køkken som fremstår meget pænt og neutralt. Fra stuen er der direkte udgang til den store overdækket terrasse, som sælger personligt har nydt stor glæde af, her er der helt sikkert mange gode aftener i vente, det kan sælger i hvert fald skrive under på. 

Så er I på udkig efter et godt, prisvenligt og centralt beliggende hus tæt på Esbjerg Midtby, indkøb og daginstitutioner? Så skal I tage forbi Strandby Kirkevej 120, vi glæder os til at tage jer med indenfor! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Strandby Kirkevej 120, 6705 Esbjerg Ø