NYHED
Storegade 94, Bramming, 6740 Bramming
Villa

VELRENOVERET OG INDFLYTNINGSKLAR VILLA I BRAMMING

I hjertet af Bramming, finder man denne yderst charmerende villa fyldt med detaljer og gode løsninger. Her får du et hjem, hvor tag, vinduer, murværk mv. alt sammen er i orden. Beliggenheden er for dig, der ønsker let tilgang til byens faciliteter, såsom: Skole, indkøb og fritidsfaciliteter.

Allerede ved ankomsten, bliver man betaget af den velanlagte indkørsel og have. Her er der gode hyggekroge, hvor det er muligt at placere sig efter solen. Dertil er der carport med et godt redskabsrum. 

Indretningen byder på et rummeligt og praktisk bryggers med gulvvarme. Her er masser af skabs- og bordplads, til den pladskrævende familie. I forbindelse hertil er der et lyst og pænt badeværelse med bruseniche. Badeværelset fremtræder tidløst, hvor selv den kræsne køber behages.

Køkkenet er lyst og moderne. Her er der god skabsplads, og en åben og naturlig harmoni til spisestuen. Fra køkkenet finder man et praktisk viktualierum, som byder på gode opbevaringsmuligheder. I forlængelse af køkkenet er der et godt kontor/værelse med faste skabe.

I spisestuen og opholdsstuen har man rig mulighed for at nyde de mange hyggelige stunder med familien. Her sørger de store vinduespartier samtidig for et skønt lysindfald.

Fra entréen er der direkte opgang til 1. salen, som har et godt værelse, samt et soveværelse med skabsplads. En god værelsesafdeling, hvor pladsen er udnyttet til fulde.

Dette hjem skal opleves. Perfekt for den prisbevidste køber, der ønsker et indflytningsklart hjem i hjertet af Bramming. Kontakt ejendrøm allerede i dag for en fremvisning. Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

1.398.000 kr.
Storegade 94, Bramming, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.398.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.522 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.330 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.618 kr.