Storegade 93, Bramming, 6740 Bramming
Villa

TOTALRENOVERET FAMILIEVILLA

Nu udbydes attraktiv familievilla i Bramming. Her er alting løbende moderniseret, så villaen i dag fremtræder som et lyst og moderne hjem. Perfekt til den kræsne køber, der drømmer om minimal vedligehold. Samtidig har villaen mulighed for at udleje værelser på 1. salen, så man på den måde kan bo billigt i stueplanen. Tilhørende villaen er der et isoleret redskabsrum.

Af moderniseringer skal det nævnes at samtlige vinduer, tag, køkken og bad alt sammen er renoveret og udskiftet.

Indretningen er i dag opdelt, således der er 2 beboelsesenheder. Det er dog let at reetablere til et en-families hjem igen, hvis behovet for dette skulle være aktuel.

Hele haven, terrassen og indkørslen er vedligeholdelsesfrit og utrolig velanlagt. Fra den lækre udestue finder man indgang til hhv. stueplan og vaskerum. Vaskerummet er lys og indbydende – her er ligeledes direkte indgang til et stort og lyst kontor.

Stueplanen byder på hyggeligt køkken m. spiseplads. Dertil et fantastisk badeværelse m. dobbelt håndvask og gulvvarme. Ydermere er der et godt værelse, 2 stuer og soveværelse. Perfekt til det unge par, eller seniorparret, der drømmer om en central beliggenhed. 

1. salen har et nydeligt køkken m. spiseplads. Dertil badeværelse m. bruseniche. Der er desuden et godt soveværelse og værelse. Stuen er lys og møbleringsvenlig. En overkommelig og indbydende lejlighed. Lejligheden er i dag udlejet for kr. 4.000 ex. forbrug.

Så drømmer du om en billig start på tilværelsen, eller blot en top renoveret villa i det centrale Bramming? Så er Storegade 93 et besøg værd!

Bemærk: Lejligheden på 1. sal er ikke registreret som en selvstændig ejerlejlighed.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendomsmægler & indehaver

1.798.000 kr.
Storegade 93, Bramming, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.798.000 kr.
Udbetaling 90.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.900 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.857 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.931 kr.