Solgt
Storegade 85, Bramming, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 3 UGER! LIGNENDE SØGES

I hjertet af Bramming med gåafstand til alle byens faciliteter, finder man dette velholdte hjem. Her får du en villa, der har gennemgået mange store renoveringer, så man i dag får et lyst og moderne hjem, hvor selv den kræsne køber stilles tilfreds. Beliggenhed er perfekt for dig, som ønsker en nem og overkommelig have, men samtidig let tilgang til områdets mange aktiviteter. 

Villaen har bl.a. plastvinduer, så der er minimal vedligehold. Haven er velanlagt og hyggelig – her kan tilværelsen og solen nydes det meste af dagen. Tilhørende er der ydermere en fin garage, som dog senest er blevet brugt til cykelskur og værksted.

Indretningen er uden spildplads. Her får man et lyst og rummeligt bryggers, med god plads til opbevaring og praktiske gøremål. Et lækkert bryggers, hvor også en barnevogn sagtens kan opbevares uden problemer.

Fra fordelingsgangen finder man 2 gode børneværelser. Dertil er der et stort og dejligt soveværelse – med andre ord er der god plads til børn og hobbyer. I forbindelse hertil er der et lyst badeværelse m. gulvvarme, bruseniche og badekar. Badeværelset fremtræder velholdt, og indbydende.

Køkkenet er villaens "hjerte". Her er den tidligere entré tillagt køkkenet, så man har god plads, når familien skal samles om madlavningen. Et skønt samtalerum, hvor dagligdagens oplevelser kan drøftes.

Stuen er møbleringsvenlig. Her er der rig mulighed for spiseplads, samt sofagruppe. Her er desuden direkte udgang til den skønne overdækkede terrasse. De store vinduespartier sikrer samtidigt et imponerende lysindfald til rummet, der skaber luft og rummelighed.

Villaens sidste værelse, bruges i dag som kontor. Dette værelse har tidligere været en del af opholdsstuen, det betyder at væggen mellem stuen og værelset er "let", og kan fjernes, hvis et andet behov skulle forefindes.

ejendrøm byder jer velkommen til dette hyggelige hjem! Kontakt os allerede i dag for en fremvisning! Vi ses.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Storegade 85, Bramming, 6740 Bramming