Storegade 82, Bramming, 6740 Bramming
Villa

ÉN AF BYENS SMUKKESTE PATRICIERVILLAER

Endelig! ejendrøm kan nu præsentere jer for dette unikke hjem i hjertet af Bramming. Her bliver man begejstret allerede ved ankomsten, da detaljer, herskab og kvalitet er noget af det første du møder. Villaen er løbende renoveret, så man i dag får et indflytningsklart hjem med de ypperste løsninger.

 Tilhørende villaen er der en velanlagt have og terrasse. Her kan hele familien samles, når sommeraftenerne banker på døren. 

Indretningen byder på et stort bryggers, hvor der er masser af plads til ungernes fodtøj, skoletasker mv. Bryggerset er bindeleddet til baghuset, som i dag indeholder et godt kontor samt aktivitetsrum. Aktivitetsrummet har tidligere været garage, men er i dag et helt unikt samlingssted for familien. Her er plads til bar, bordtennis, poolbord og ungernes leg.

Fra bryggerset er der et dejligt badeværelse m. gulvvarme og bruseniche.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, som blev skiftet i 2013. Her er naturligvis også gulvvarme, samt direkte udgang til den lækre terrasse. De store vinduespartier giver et smukt lysindfald til hjemmet.

I naturlig forbindelse til køkkenet, er der en stor opholdsstue m. brændeovn. Stuen er hyggelig og indbydende, hvortil den store karnap drager natur og lys ind i hjemmet. 

Fra villaens "hall/entré", er der et godt værelse/soveværelse. Et ideelt rum til forældreafdeling, eller til børnenes legetøj. Fra entréen har man opgang til 1. salen, som byder 3 store værelser, walk-in-closet og badeværelse. 2 af værelserne er i dag børneværelser, mens det tredje er soveværelset til forældrene. Herfra har man udgang til en skøn øst-vendt terrasse, hvor morgensolen kan nydes. Fra soveværelset har man ydermere opgang til villaens 2. sal, som i dag er børnenes "hule".

Dette hjem skal opleves, hvis du drømmer om noget unikt med masser af plads. ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

2.698.000 kr.
Storegade 82, Bramming, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.698.000 kr.
Udbetaling 135.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.200 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 10.243 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 8.876 kr.