Solgt
Storegade 60, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 43 DAGE

Drømmer du om masser af plads, samt en central beliggenhed i gåafstand til alle byens faciliteter? Så er muligheden her. Storegade 60 er en charmerende villa med masser af moderniseringer, så boligen i dag fremtræder indflytningsklar. Tilhørende villaen er der en god carport samt stor lukket have. 

På den anden side af vejen finder man den nyetablerede Fakta – med andre ord skal du aldrig starte bilen for at handle. 

Indretningen er attraktiv for familien der skal bruge god plads. Herunder er der ligeledes en selvstændig lejlighed på 1. salen, som er helt ideelt til hjemmeboende teenager, eller som supplement til huslejen. 1. salen kan sagtens genetableres til at være en naturlig del af det resterende stuehus, hvis dette behov skulle være tilstede.

 Indretningen byder på stor tilbygning, hvortil der er et rummeligt bryggers med god skabsplads. Dertil finder man et godt værelse/kontor.

Fra fordelingsgangen er der yderligere en stor soveværelse, samt værelse. Fra villaens entré er villaens badeværelse placeret. Her er naturligvis gulvvarme, spabad og bruseniche. Lækkert badeværelse til den kræsne køber.

"Hjertet" og samlingspunktet i det hyggelige hjem, er det store og åbne køkken/alrum. Her er både god skabs- og bordplads. Ydermere er der viktualierum til køkkenet.

I åben forbindelse til alrummet, finder man stor, lys og møbleringsvenlig stue. I stuens ende er der mulighed for at indsætte dør, således at 1. salen bliver integreret med resten af boligen.

1. salen har egen indgang. Dertil er der et W.C., soveværelse med bad, køkken samt vinkelstue. Genial teenageafdeling eller voksenafdeling. 

Så går du med tanker om en indflytningsklar villa, men samtidig med mulighed for at sætte sit eget præg – så kig forbi Storegade 60, Bramming. Vi glæder os til at møde jer.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Storegade 60, 6740 Bramming