Storegade 51, 2 mf, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

CENTRAL BELIGGENHED OG GODE KVADRATMETER TIL PENGENE!

Prisvenlig & bynær lejlighed, her uden at gå på kompromis med kvalitet og størrelse! 


Den er faktisk god nok, man kan godt få en lejlighed til denne pris, størrelse og stand i kort afstand til midtbyen, men I skal også være hurtige, dette er uden tvivl et fund og vi glæder os til at tage jer med forbi og fortælle meget mere. Her kan I glæde jer til en bynær beliggenhed i et hyggeligt område, som udover lejligheder byder på hyggelige gamle villaer.  Det bliver næsten heller ikke nemmere i hverdagen, da man lige udenfor døren har indkøb, kort afstand til midtbyen, gågaden og motorvej.  Parkering er også nemt at finde og det er ikke her I skal bruge en masse tid i hverdagen. 

Lejligheden har en god indretning og I kan bl.a. glæde jer til: 

  • En dejlig lys lejlighed, hvor det naturlige lysindfald kombineret med de lyse gulve giver nogle dejlige rum
  • Gulvvarme i køkken, fordelingsgang og badeværelse
  • Stort ekstra opbevaringsrum på loftet til lejligheden på cirka 9m2 jf. lejlighedskort. 
  • Eget vaskerum i lejligheden,  så alt kan ordnes herfra, ligeledes med dør til rummet så det hele kan gemmes af vejen. 
  • Fint størrelse badeværelse, som sælger har renoveret flot i 2018 med store lyse klinker & nyt toilet, dertil separat bruseniche og pænt møbelment. 
  • Stor & indretningsvenlig stue, her er der god plads til både spiseplads og tv-stue, her er der mange muligheder og man kan også vælge at bruge den "ekstra stue" som værelse, da man sagtens kan have både spiseplads og tv-stue i stuen. Derudover har man adgang til stort soveværelse med fin skabsplads. 
  • Tidsløst køkken holdt i lyse og neutrale farver, perfekt valg sammen med de mørke klinker, som både er pæne og praktiske. I køkkenet er der god bord, og skabsplads. I mens maden laves, så kan man nyde den gode udsigt til havnen fra vinduet. 

OPLAGT FORÆLDREKØB + VELDREVET EJERFORENING

Er studiestart i Esbjerg for døren og har I svært ved at finde en lejlighed, som både har nogle gode kvadratmeter, men samtidig til en overkommelig pris? Så får I her en lejlighed som er indflytningsklar med flot lyst køkken, nyrenoveret badeværelse, opvaskemaskine og egen vaskemaskine i lejligheden. Vil du gerne bo med en ven/veninde? Så er det super nemt at gøre lejligheden delevenlig for 2, alt dette til en skarp pris og så kun med 5 minutter på cykel til torvet i Esbjerg.

Udover at man får en god lejlighed, så bliver man også medlem af en god og veldrevet ejerforening hvor:

– Udlejning er tilladt

– Husdyr tilladt

– Der er vicevært+trappevask indeholdt i fællesudgifter

– En god ejerforening bestående af 14 lejligheder, hvor man har en solid økonomi og opsparing. I foreningen er man bl.a. ved at få lavet kloak samt renovere hele gårdmiljøet, alt dette bliver betalt af foreningens opsparing, dertil er man allerede nu på forkant med en opsparing til når taget en dag skal skal skiftes.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

1.235.000 kr.
Storegade 51, 2 mf, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.235.000 kr.
Udbetaling 65.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.151 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.852 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.749 kr.