NY PRIS
Stenderup Knudevej 7, Stenderup, 6683 Føvling
Lystejendom

FANTASTISK LANDSTED

I de skønneste omgivelser med kun 30 min. kørsel til Esbjerg og 20 min. til Vejen, finder du denne skønne og idyliske landejendom. Her er plads til den store børnefamilie, mens der samtidig er mulighed for dyrehold og bilmekanik. Her er det kun fantasien der sætter grænser! Der er skolebus direkte til hhv. Holsted og Føvling for enden af vejen.

Villaen har den smukkeste natur i baghaven, hvor freden er overvældende. Dertil er der gode udhusbygninger med mange anvendelsesmuligheder. Maskinhuset byder på mulighed for hestebokse og anden opbevaring – samtidig ideelt til alverdens former for erhverv.

Værkstedet er et kapitel for sig! Her er en unik mulighed for at få de bedste rammer, når der skal skrues i bilen. Dertil er der kontor/værelse. Værkstedet har er isoleret, så det uden problemer kan anvendes hele året. I forbindelse hertil, finder man villaens gildesal. Her kan der afholdes alverdens arrangementer.

Tilhørende villaen er der desuden dobbelt carport.

Villaen fremtræder lyst og indbydende, og har gennemgået mange store renoveringer. Her er alle vinduer løbende skiftet, og der er gulvvarme i hele stueplanen. Allerede ved første indtræden i den store entré, bliver man overvældet af de store og lyse rum.

Entréen er bindeleddet til køkken/alrummet og badeværelset. Badeværelset har badekar, og fremtræder i lyse og tidløse materialer. 

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Herfra har man et skønt gennemgående lysindfald, der sikrer fornemmelsen af rummelighed. Samtidig er der de bedste arbejdsbetingelser, når madlavningen skal laves. I åben og harmonisk forbindelse hertil, finder man den store stue, hvorfra man har direkte udgang til lækker træterrasse. Perfekt når naturen skal nydes i fulde drag!

1. salen er udnyttet som værelsesafdeling. Her er 2 gode børneværelser samt soveværelse m. faste skabe. Alting er istandsat, og fremtræder pænt og velholdt. Der er desuden et godt badeværelse m. bruseniche og gulvvarme.

Villaen opvarmes på et pillefyr fra 2018, der sikrer fast lavt varmeforbrug. Et hjem der kræver et besøg, hvis du drømmer om at flytte på landet! Kontakt derfor ejendrøm allerede i dag.


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.898.000 kr.
Stenderup Knudevej 7, Stenderup, 6683 Føvling


Yderligere detaljer
Pris 1.898.000 kr.
Udbetaling 95.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.588 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.158 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.817 kr.