NYHED
Stejlgårdsparken 90, 6740 Bramming
Villa

FULDMURET KVALITETSVILLA

Endelig er der godt nyt til den kræsne køber, der ønsker en helt unik villa i det populære Stejlgårdsparken! Området er kendt for sine gode stisystemer, hvor børn i alle aldre, let kan cykle til/fra skolen. Dertil er det let at komme på motorvejen, når arbejdspladsen i Esbjerg eller Vejen skal indtages. 

Villaen er perfekt for familien, der ønsker et unikt hjem med en nem og overkommelig have. Indkørsel, terrasse og have, er alt sammen velanlagt, og gør tilværelsen til en leg. Dertil er der en stor carport med isoleret redskabsrum. Terrassen indbyder til mange gode sommeraftener, når grillen skal findes frem. 

Indretningen byder på maksimal udnyttelse af pladsen. Entréen er villaens primære indgang. Her forbindes 1. salen og stueplanen ligeledes med hinanden. I naturlig forbindelse til entréen, finder man et rummeligt bryggers med masser af plads til overtøjet.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, hvor de store vinduespartier drager lyset ind i det skønne hjem. Køkkenet har alt, hvad det kræves for at lave god mad. Her er en unik detalje, hvor det er muligt at observere 1. salen, så hele villaen er forbundet. Fra alrummet har man desuden direkte udgang til den skønne terrasse.

Bag de franske døre, finder man en møbleringsvenlig opholdsstue. Her kan hele familien samles, når filmhyggen skal realiseres. Ydermere er der fra alrummet en god børneafdeling. Her er i alt 2 store børneværelser med eget badeværelse. 

1. salen har et stort repos/aktivitetsrum. Dertil er der yderligere 2 gode børneværelser. Med andre ord er der i alt 4 børneværelser i dette rummelige hjem.

Forældreafdelingen består af et stort soveværelse med eget badeværelse. Badeværelset har både badekar og bruseniche – her er rig mulighed for selvforkælelse. 

ejendrøm kan ikke vente til at vise dette imponerende hjem frem, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

2.798.000 kr.
Stejlgårdsparken 90, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.798.000 kr.
Udbetaling 140.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.752 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 10.686 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 9.245 kr.