UDLEJES
Stejlgårdsparken 79, 6740 Bramming
Villa

NYOPFØRT VILLA

Nu udlejes 3 lækre kvalitetsvillaer i populært område i Bramming! Her får du nyopførte villaer i de bedste materialer – her er tænkt over hver en detalje, så selv den kræsne lejer tilfredsstilles. Overalt er der god beslutninger, med bl.a. genveks, loft til kip og meget mere.

Villaerne har en smuk udsigt over åbne marker, samt en nem og overkommelig have. Dertil er der en velanlagt terrasse og indkørsel – i indkørslen kan hele familien parkere, når alle er samlet.

Tilhørende villaen er der en stor isoleret garage med gulvvarme. Dertil er der et godt værksted, som tilmed er isoleret, således denne kan bruges som yderligere et godt værelse.

Entréen er bindeled mellem garage og stuehus. Fra entréen er der et stort bryggers med masser af skabs- og gulvplads – ideel for den pladskrævende familie.

Ydermere er der et godt badeværelse med bruseniche og væghængt W.C.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her sikrer de mange vinduespartier et fantastisk lysindfald til rummet. Ovenlysvinduerne er vejr styret, således de lukker ved regnvejr. Her er samtidig direkte udgang til den skønne terrasse. De lyse køkken har masser af bord- og skabsplads. Her er samtidig installeret de bedste hårde hvidevarer, så alting er intakt når madlavningen skal klares!

Fra alrummet er der 2 store værelser, ligeledes med loft til kip.

Voksenafdelingen består af et rummeligt soveværelse med faste skabe. Dertil er der yderligere et lækkert badeværelse m. bruseniche. Perfekt afdeling, hvor man er garanteret fred og ro fra resten af villaen.

Kontakt ejendrøm for mere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

12.000 kr. pr. måned
Stejlgårdsparken 79, 6740 Bramming