Solgt
Stejlgårdsparken 22, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 4,5 MÅNED!

Er du på jagt efter et hjem opført i de bedste materialer? Så er denne villa helt sikkert noget for dig! Her er du beliggende i én af Brammings "nye" kvarterer, som har en ideel placering i forhold til motorvejen og byen. Dertil gør stisystemerne det nemt for børn i alle aldre, at få glæde af byens mange faciliteter!

Villaen fremtræder utrolig velholdt, og er på alle måder indflytningsklart! Tilhørende villaen er der stor carport med isoleret redskabsrum. Haven er nem, mens den skønne terrasse er vestvendt, hvorfor aftensolen kan nydes i fulde drag.

Hele villaen er fuldmuret, hvilket betyder at man fra første færd, får en oplevelse af kvalitet, så selv den kræsne køber tilgodeses.

Indretningen byder på kombineret entré og bryggers. Her er god plads til alle de praktiske gøremål, der gør tilværelsen til en leg.

Ydermere er der fra fordelingsgangen en god børneafdeling med i alt 3 børneværelser. Alle værelser har god plads og faste skabe. Hertil er der naturligvis et lyst og lækkert badeværelse m. bruseniche. Perfekt afdeling for børnefamilien, der ønsker en naturlig adskilelse.

"Hjertet" er det åbne og lyse køkken/alrum. Her er rig mulighed for at samle hele familien, når madlavningen skal klares. Dertil sørger de store vinduer for et imponerende lysindfald. Der er desuden direkte udgang til den fantastiske terrasse.

I naturlig forbindelse hertil, er der en hyggelig og nedsænket opholdsstue. Stuen er møbleringsvenlig og indbyder til mange hyggelige stunder for hele hjemmet.

Fra alrummet finder man "voksenafdelingen". Her er et stort kontor/værelse, som er perfekt til det mindste barn. Soveværelset har masser af skabs- og gulvplads. Dertil er der et stort og dejligt badeværelse, som fremtræder i lyse og tidløse materialer!

Et hjem til dig, der ønsker et indflytningsklart og overkommeligt hjem, hvor alting er i bedste materialer. ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Stejlgårdsparken 22, 6740 Bramming