Solgt
Stejlgårdsparken 20, 6740 Bramming
Villa

SOLGT TIL PRISEN PÅ 18 DAGE! LIGNENDE SØGES

Drømmer du om en moderne og lækker familievilla fra 2008? Så syntes vi du skal læse med her! 

ejendrøm kan med stor begejstring præsentere jer for denne udsøgte villa, beliggende i Stejlgårdsparken. Stejlgårdsparken er ét af Brammings nyere kvarter. Her er alt lige fra den nyetablerede børnefamille til den modne generation. Fra Stejlgårdsparken er der cykelstier til alle byens faciliteter, som skole, fritidscenter, indkøb og meget mere! 

Det første du bemærker er villaens smukke ydre, hvor der tilhørende villaen er en dejlig stor have, som helt bestemt skal nydes i de varme solskinstimer med familie og venner. 

Når du træder ind i villaen, finder du en stor og rummelig entré, hvor der er virkelig god plads til tilsidesættelse af fodtøj, samt overtøj. Entréen fungere som bindeled til villaens øvrige rum. Her har du blandt andet 2 gode og store børneværelse og et lyst badeværelse. Dertil byder villaen på et bryggers, hvor du har de bedste arbejdsbetingelser, når vasketøjet skal klares, eller når ungerne kommer hjem med beskidte fodboldsstøvler. 

"hjertet" i villaen er uden tvivl køkken/alrummet. Køkkenet er fra Designa og fremstår lyst og med at fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier, her kan du være i kontakt med resten af familien når madlavningen kalder. Herfra er der direkte udgang til en sydvendt terrasse. 

I forbindelse med køkken/alrummet, findes en dejlig opholdsstue, ligeledes med et fantastisk lysindfald og med udgang til et overdækket terrasse-område. 

Herfra har du villaens forældre-afdeling, som er bestående af et soveværelse m. walk-in, eget badeværelse, samt endnu et børneværelse/kontor.

Dertil skal det nævnes at hele villaens beboelse er med gulvvarme. 

Ydermere byder villaen på et skønt værksted/hobbyrum, som er helt perfekt til tilsidesættelse af barnevogn, golfudstyr eller bare opbevaring generelt. 

Lyder dette helt fantastiske hjem, så ejendrøm klar til at byde dig indenfor! Vi ses! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Stejlgårdsparken 20, 6740 Bramming